Новий електрокросовер Audi на базі Porsche показали за тиждень до прем'єри
Новий електрокросовер Audi на базі Porsche показали за тиждень до прем'єри

Новий електрокросовер Audi на базі Porsche показали за тиждень до прем'єри

Новий Audi Q6 e-tron Sportback — електричний купе-кросовер зі стрімким дизайном, створений на платформі Porsche Macan. Модель запропонують у версіях на 462 і 517 сил із запасом ходу до 600 км.

Опубліковано новий офіційний тизер Audi Q6 e-tron Sportback. Електричний купе-кросовер дебютує за тиждень на автошоу в Парижі і надійде в продаж із 2025 року. Про це повідомляє сайт Carscoops.

Audi Q6 e-tron Sportback збудовано на платформі Porsche Macan
Фото: InsideEVs

На тизері показали основну відмінність Sportback від стандартного Audi Q6 e-tron – його нахилені на великий кут задні стійки даху та загострену "корму".

Важливо Їх випустили лише 660: в Україну привезли найшвидший універсал у світі (фото)

А от в анфас купе-кросовер буде майже ідентичним стандартній моделі. Салон Audi Q6 e-tron також не повинен зазнати змін – це значить, що на передній панелі можуть встановити одразу три дисплеї.

У анфас авто буде майже ідентичне стандартному Audi Q6 e-tron
Фото: Audi

Новий Audi Q6 e-tron Sportback збудований на платформі РРЕ, яку використовує електричний Porsche Macan другого покоління. Очікується, що він дебютує в повнопривідних версіях: стандартному 462-сильному варіанті та модифікації SQ6 на 517 к. с. Батарея ємністю 100 кВт∙год забезпечить запас ходу в 600 км.

Audi Q6 e-tron Sportback раніше бачили під час тестів
Фото: Motor1.com

Пізніше очікується топовий Audi RS Q6 e-tron Sportback потужністю приблизно 600 сил. Крім того, недавно під час тестів бачили позашляхову версію купе-кросовера зі збільшеним кліренсом та великими шинами.

До речі, нещодавно українські майстри виконали яскравий тюнінг Audi SQ8.

Також Фокус розповідав про новий Audi Q5 третього покоління.

Теги за темою
електромобілі
Джерело матеріала