Канада активно бореться із російською дезінформацією - депутат
Канада активно бореться із російською дезінформацією - депутат

Канада активно бореться із російською дезінформацією - депутат

Канада намагається активно протидіяти поширенню дезінформації російських пропагандистських ресурсів.

Про це в інтервʼю Укрінформу розповів голова Постійного комітету Палати громад Канади із закордонних справ та міжнародного розвитку Алі Ехсассі.

“Ми завжди переймалися щодо цього, оскільки Росія та її союзники у Китаї, КНДР та Ірані дуже активно діють в інформаційній сфері. Тому для нас важливо визначити загрозу та активно протидіяти дезінформації", - сказав Ехсассі.

Він нагадав, щоКанада заборонила трансляцію RT та RT France ще два роки тому, але ці ресурси “залишаються активними й тепер залучають сторонні медіаплатформи для поширення своєї інформації”. “Тому важливо й надалі залишатися пильними й не дозволяти їм використовувати інші платформи для дезінформування”, - наголосив депутат.

Як повідомляв Укрінформ, у мінʼюсті США виявили американську медіакомпанію, пов'язана з шістьма впливовими консервативними діячами, яка таємно фінансувалася співробітниками російських державних ЗМІ для випуску англомовних відео, що часто відповідали «інтересам Кремля в посиленні внутрішніх розбіжностей в США з метою послаблення американської опозиції».

Теги за темою
Росія Канада
Джерело матеріала
loader