Адвокати підозрюваного у вбивстві Фаріон просять замінити запобіжний захід
Адвокати підозрюваного у вбивстві Фаріон просять замінити запобіжний захід

Адвокати підозрюваного у вбивстві Фаріон просять замінити запобіжний захід

У Львівському апеляційному суді почали розгляд чергової апеляційної скарги адвоката підозрюваного у вбивстві Ірини Фаріон Вʼячеслава Зінченка. Про це повідомляє кореспондентка «Еспресо» з зали суду.

Повідомляється, що 8 жовтня Львівський апеляційний суд розглядає скаргу адвокатів підозрюваного у вбивстві Ірини Фаріон В'ячеслава Зінченка. Вони просять скасувати ухвалу Галицького районного суду Львова, який продовжив йому запобіжний захід у вигляді тримання під вартою до 17 листопада 2024 року без права внесення застави. Тепер захист підозрюваного просить змінити запобіжний захід на тримання під домашнім арештом з носінням електронного браслету.

Як стверджував його адвокат Ігор Сулима, у день вбивства Фаріон підозрюваний перебував у Львові, але не на місці злочину, як заявляє поліція. На уточнююче запитання журналістів, чи може він назвати точне місцеперебування свого клієнта, захисник відмовився.

Як відомо, Галицький районний суд Львова відмовив адвокату підозрюваного у вбивстві Ірини Фаріон у відкритті кримінального провадження проти доньки мовознавиці Софії Семчишин. 5 серпня захисник підозрюваного написав заяву про злочин до львівської поліції. 

До слова, матір підозрюваного у вбивстві мовознавиці Ірини Фаріон Олена Зінченко заявила, що жодного прямого доказу винуватості її сина В'ячеслава немає. Олена Зінченко додала, що її син до суду не знав мовознавицю Ірину Фаріон. Журналісти запитали мати підозрюваного, яким буде фінал суду, на що вона відповіла, що  її «Славіка відпускають, це точно».

Джерело матеріала
loader