Жуй і стрункішай: як жуйка може допомогти скинути зайві 5-7 кг
Жуй і стрункішай: як жуйка може допомогти скинути зайві 5-7 кг

Жуй і стрункішай: як жуйка може допомогти скинути зайві 5-7 кг

Деякі люди жують жуйку, щоб підтримувати гігієну ротової порожнини, інші – щоб вгамувати голод або просто для задоволення. Чи може жувальна гумка дійсно допомогти у зниженні ваги?

Хоча жувальна гумка сама по собі не сприяє схуднення, її можна використовувати як метод, який допоможе урізати кількість калорій, які ви споживаєте щодня.

Жувальна гумка. Фото Freepik

Для деяких людей шматочок жуйки після обіду може означати, що їжа закінчилася та відбити бажання робити перекушування.

"Жуйка дозволяє "обдурити" мозок, посилаючи сигнал про закінчення прийому їжі. Протягом дня можна нею замінити перекушування" - відзначають вчені.

схуднути за місяць, Клео.Ру

Жувальна гумка має здатність зменшувати почуття голоду, що є однією з основних причин, чому люди використовують її для схуднення.

Змусивши свій мозок повірити, що ви їсте, коли жує жуйку, ви можете зменшити потяг до їжі і уникнути переїдання.

Продукт, який заважає худнути, фото з відкритих джерел

Для досягнення найкращого ефекту поєднуйте регулярне жування жуйки зі збалансованим харчуванням та частими фізичними вправами.

У своїх дослідженнях вчені з'ясували, що любителі жуйки скорочують кількість їжі, що вживається, на 40% і частіше відмовляються від солодкого.

Жуйка, фото gettyimages

При виборі жуйки слід дотримуватися кількох правил: вибирати продукт без цукру, що сприяє поліпшенню стану ротової порожнини, не вживати в день більше шести пластинок, замінювати жуйку фруктами.

Раніше ми повідомляли про 5 золотих правил схуднення без дієт та виснажливого спорту: мінус 10-15 кг до Нового року легко.

Джерело матеріала
loader