"Такт - або є, або його немає": син Назарія Яремчука відреагував на вчинок Софії Ротару
"Такт - або є, або його немає": син Назарія Яремчука відреагував на вчинок Софії Ротару

"Такт - або є, або його немає": син Назарія Яремчука відреагував на вчинок Софії Ротару

Дмитро Яремчук заявив, що до Софії Ротару потрібен "особливий підхід".

Старший син легендарного українського співака Назарія Яремчука - Дмитро припустив, чому Софія Ротару не захотіла зніматися у фільмі "Яремчук: Незрівнянний світ краси". Зазначимо, Софія та Назарій були добре знайомі та мали спільні проєкти.

Як відомо, фільм спродюсувала донька Назарія Яремчука - Марія Яремчук. У стрічці знялося чимало зірок та друзів артиста, але дехто відмовився від участі - Софія Ротару та Василь Зінкевич.

Як розповів Дмитро в інтерв'ю для OBOZ.UA, він не знає точної причини вчинку артистів.

"Щодо Ротару і Зінкевича, хочу сказати: до таких людей має бути підхід, бути дуже делікатними, вміти з ними розмовляти. Одного того, що наш тато непересічна особистість, недостатньо для згоди участі в картині. Але такт - він або є, або його немає. Не знаю, чи можна цю рису характеру в собі виховати. А ще треба любити не себе в мистецтві, а мистецтво - в собі", - розповів Дмитро.

А також, виявляється, Яремчук ще не дивився стрічку, хоча збирався це зробити в Канаді.

"Чи бачив я картину про Назарія Яремчука? Ми нещодавно були з гастролями в Канаді, і туди якраз привезли цей фільм. Здається, квитки були по 50 доларів. І ми збиралися піти, проте в останній момент змінилися несподівано плани...", - поділився син легенди.

інфографіка, Софія Ротару, Ротару
інфографіка, Софія Ротару, Ротару / Главред

Хто така Софія Ротару?

Софія Михайлівна Ротару - радянська та українська естрадна співачка (сопрано) і актриса. Лауреатка премії Ленінського комсомолу (1978). Народна артистка СРСР (1988). Кавалер молдавського ордена Республіки (1997). Геройка України (2002). Національна легенда України (2021).
У лютому 2022 року співачка однозначно підтримала Україну. 28 лютого 2022 року Софія опублікувала допис в Інстаграмі, де чітко окреслила свою позицію і назвала речі своїми іменами: "російські ракети знищують мирних жителів", "молюся за наших захисників і мир в Україні".

Софія Ротару - останні новини по темі

Зазначимо, раніше сестра Софії Ротару розповіла, як часто бачиться з артисткою і що вона зараз перебуває в Києві. Інформацію про артистку підтвердили й українські блогери в Мережі, які обговорювали у фанатських групах двох співачок.

А також Софія Ротару привітала свою онуку Соню Євдокименко з днем народження. Зазначимо, зараз Соня живе в США і зустрічається з мільярдером Максом Лернером, про роман стало відомо зовсім недавно з соцмереж Євдокименко.

Вас може зацікавити:

Джерело матеріала
loader