Найкраща заміна Chrome: вийшов ШІ-браузер Arc для Android
Найкраща заміна Chrome: вийшов ШІ-браузер Arc для Android

Найкраща заміна Chrome: вийшов ШІ-браузер Arc для Android

Мобільна версія браузера зі штучним інтелектом Arc Search вийшла для операційних систем Android. У ньому є функція “розумного пошуку”, при використанні якої людина отримує згенеровану персональну веб-сторінку з найважливішою інформацією. Також у ньому можна блокувати рекламу.

Про це повідомляє TheBrowserCompany на YouTube. Відомо, що раніше вже вийшли версії для iPhone, а також десктопні – для Mac та Windows.

Головна “фішка” браузера – це “розумний пошук” Browse for Me. При його використанні замість традиційної добірки посилань за темою користувач отримує згенеровану персональну веб-сторінку з найважливішою інформацією. Водночас класичний метод пошуку теж доступний.

Також браузер може блокувати рекламу та трекери, які відстежують. Він може автоматично архівувати відкриті вкладки і відображати сторінки у режимі читання без відволікаючих елементів. Крім того, Arc Search має вбудований менеджер паролів. Оглядачі назвали його найкращою заміною Chrome у 2024 році.

Браузер вже можна завантажити у маркеті Google Play. Застосунок підтримують девайси на базі Android 13 і новіше. Розробники ще передбачили повну синхронізацію з настільною версією Arc: можна почати роботу на смартфоні і продовжити з того ж місця на комп'ютері.

Джерело матеріала
loader
loader