Маша Єфросиніна поділилася, з якими обмеженнями зіткнулася після "вироку" у Росії
Маша Єфросиніна поділилася, з якими обмеженнями зіткнулася після "вироку" у Росії

Маша Єфросиніна поділилася, з якими обмеженнями зіткнулася після "вироку" у Росії

Сьогодні у своєму інстаграмі Єфросиніна розповіла, що такі "вироки" Росії наклали на неї певні обмеження. Зокрема, інфлуенсерці тепер не можна подорожувати до деяких країн.

Мало хто знає, що цей вирок накладає серйозні обмеження на мої подорожі – так, я не можу їздити приблизно в 30% країн світу, бо вони дружні з Росією і можуть мене видати. Ось така історія… В Грузію свою улюблену не можу, наприклад. Ніякої Туреччини, Еміратів,
– написала в сторіс Маша Єфросиніна.

Маша Єфросиніна Маша Єфросиніна розповіла, куди їй не можна їздити / Скриншот з інстаграму

Тож для відпочинку Єфросиніна обрала Італію. Жінка відправилася у курортне місто Форте-дей-Мармі. На кадрах Маша виглядає щасливою. Громадська діячка зізналася, що дуже любить море.

Я народилася можна сказати в ньому, бо Керч – то суцільне море. Але не люблю пасивний відпочинок,
– поділилася інфлуенсерка.

Маша ЄфросинінаМаша Єфросиніна розповіла, куди поїхала відпочивати / Скриншот з інстаграму

Нагадаємо, що Маша Єфросиніна з перших днів повномасштабного вторгнення активно розповідає про злочини, які Росія здійснює на території України. Інфлуенсерка навіть записувати відеозвернення до росіян, як і інші українські знаменитості. Тоді вони ще вірили, що до жителів Росії можна достукатися. Маша, зокрема, зверталася й до російських артистів, які довгий час були улюбленцями в Україні, а тепер підтримують війну.

Коли Єфросиніна дізналася, що її включили у перелік терористів та екстремістів, то вийшла до шанувальників у сторіс. Тоді вона подякувала усім за привітання та зауважила, що їх більше ніж у день народження.

Джерело матеріала
loader
loader