Відомий український співак розповів про своє таємне хобі та романтичні сюрпризи для дружини
Відомий український співак розповів про своє таємне хобі та романтичні сюрпризи для дружини

Відомий український співак розповів про своє таємне хобі та романтичні сюрпризи для дружини

Позитив розповів про побут з коханою.

Український співак Позитив, він же Олексій Завгородній, який нещодавно одружився з танцівницею Юлією Сахневич, розповів про їхню рутину.

Перш за все виконавець зізнався, що любить тішити кохану різноманітними стравами, зробленими власноруч вдома. Ба більше, Позитив каже, що готує навіть вночі. І додає, що лише інколи може делегувати хатні обов'язки дружині, а в решті випадків робить усе сам.

"Я дуже люблю готувати. І завжди для мене похід в супермаркет – треба пройти всі відділи. За мною все. Іноді, коли я дуже стомився, то я можу дозволити свої дружині щось зробити. А насправді я можу приїхати о третій ночі й щось готувати. Зокрема, й для дружини на сніданок. Це для мене, як музику робити. Я все вмію готувати. Клопотенко знає, що зі мною не можна сперечатися. Але він талановитий", - розповів Позитив в коментарі "Люкс ФМ".

За словами зірки, він має доволі напружений робочий графік, тому віднаходить романтику у простих речах. І тішить Юлію приємними дрібницями щодня, даруючи увагу й кохання.

"Я дуже мало бачуся з дружиною. Мені пощастило, що у мене студія й дім поруч у 6 хв. Тобто якщо дружина хоче побачитися, то я заїду. Я щодня щось романтичне роблю. Наприклад, купити шкарпетки, а потім вдягати їх на неї. Готую для неї кожний день", - поділився артист.

  • Соліст "ТІК" Віктор Бронюк показав рідкісні фото з дружиною-красунею і публічно звернувся до неї
  • Мадонна повідомила про горе в її родині: "Я зробила все можливе"
  • Леся Нікітюк закрутила новий роман: ЗМІ розсекретили коханого ведучої та чим він займається
Джерело матеріала
loader