Частина медиків сумської міськлікарні працюватимуть у вцілілих корпусах - Ляшко
Частина медиків сумської міськлікарні працюватимуть у вцілілих корпусах - Ляшко

Частина медиків сумської міськлікарні працюватимуть у вцілілих корпусах - Ляшко

Частина медиків сумської міськлікарні залишиться працювати у вцілілих корпусах, решта підсилять інші медзаклади міста.

Про це повідомив очільник МОЗ Віктор Ляшко під час робочої поїздки у Суми, передає Укрінформ із посиланням на Фейсбук Сумської ОВА.

"Разом із керівництвом області міністр охорони здоров’я оглянув міську лікарню, в яку росіяни поцілили "Шахедами" кілька днів тому. Внаслідок атаки тоді загинуло 10 людей. Попередньо частина працівників лишиться працювати у вцілілих корпусах закладу, решта – тимчасово підсилить інші лікувальні заклади міста", - йдеться в повідомленні.

Частина медиків сумської міськлікарні працюватимуть у вцілілих корпусах - Ляшко - Фото 1

Також під час зустрічі говорили про модернізацію медичних закладів Сумщини. За словами Ляшка, навіть попри війну це одне з пріоритетних завдань у прифронтовій області.

Як повідомив очільник МОЗ, за останні кілька років завдяки централізованим закупівлям, допомозі партнерів та спільним проєктам Сумщина отримала магнітно-резонансний томограф, нейрохірургічний мікроскоп, лінійний прискорювач, 3 ангіографи, 7 апаратів для комп'ютерної томографії, 11 кисневих станцій, 9 стаціонарних рентгенапаратів.

Як повідомляв Укрінформ, вранці 28 вересня російські війська двічі ударили "Шахедами" по міській лікарні святого Пантелеймона у Сумах. Внаслідок удару 10 людей загинули, 22 отримали поранення.

Теги за темою
Міністерство охорони здоров’я
Джерело матеріала
loader