Цей секрет мало хто знає: навіщо кулінари додають цукор при варінні картоплі
Цей секрет мало хто знає: навіщо кулінари додають цукор при варінні картоплі

Цей секрет мало хто знає: навіщо кулінари додають цукор при варінні картоплі

Навіть найменші нюанси можуть вплинути на смак картоплі, розповідає Ukr.Media. Тому важливо знати цікаві лайфхаки з її приготування, і один з них стосується цукру.

Навіщо додавати цукор при варінні картоплі

Достатньо додати зовсім трішки цукру, щоб смак старої картоплі був куди кращим. Вводити його у воду потрібно одразу після закипання.

Цей секрет мало хто знає: навіщо кулінари додають цукор при варінні картоплі - Фото 1

Гарнір, який обожнюють усі / Фото Unsplash

Що стосується кількості, достатньо буде однієї-двох чайних ложок. Також гарною ідеєю буде додати разом з цукром ложку лимонного соку. Завдяки цьому вона не потемніє та матиме гарний колір.

Кулінари також рекомендують класти картоплю не в холодну, а киплячу воду, щоб зберегти якомога більше її корисних властивостей.

Ідеальний рецепт: як перетворити печінкуна шедевр.

Джерело матеріала
loader
loader