P Diddy запрошував принца Вільяма і Гаррі на "білі вечірки": чи відвідували вони їх
P Diddy запрошував принца Вільяма і Гаррі на "білі вечірки": чи відвідували вони їх

P Diddy запрошував принца Вільяма і Гаррі на "білі вечірки": чи відвідували вони їх

Він сам про це заявляв в одному з інтерв'ю. Водночас сини короля Чарльза III не відвідували White Party. Королівський біограф Крістофер Андерсон в коментарі виданню Fox News пояснив, чому цього не відбулося.

Так, за його словами, запрошення P. Diddy були марними завдяки пильності працівників палацу.

Diddy заявив, що запрошував їх на вечірки. Але ті запрошення мудро відхилялися, а після того, як Вільям і Кейт заручилися, Diddy зрозумів натяк і взагалі перестав їх кликати. Бувши молодими холостяками, Вільям та Гаррі могли запросто сказати "так" і відвідати одну з диких вечірок Diddy. Спасибі їхнім придворним наглядачам, вони перехопили ту кулю,
– зазначив біограф.

Зауважимо, сам P.Diddy в The Graham Norton Show, яке вийшло ще у 2011 році, розповідав про те, що задумувався над тим, аби запросити принців Гаррі та Вільяма на свої вечірки.

Раніше, коли вони були юними парубками й самі влізали в багато халеп, я такий думав собі: "Чого б вам не зависнути зі мною?",
– зазначав репер.

Водночас він додав, що згодом "їх викреслено зі списку".

P.Diddy на The Graham Norton Show: дивіться відео онлайн

Що відомо про скандальні вечірки P.Diddy

  • З кінця 1990-х років Шон Комбз організовував сумнозвісні "білі вечірки", на які запрошували знаменитостей. Серед них – Бейонсе, Jay-Z, Періс Гілтон, Сара Джессіка Паркер, Леонардо Ді Капріо, Кардашяни, Мерая Кері, Ешлі Олсен, Демі Мур, Ештон Катчер і багато інших.
  • Відвідувачі зобов'язані дотримуватися суворого дрес-коду, одягаючи лише біле вбрання.
  • Пресу запрошували на "офіційні частини" цих вечірок, проте з настанням ночі атмосфера кардинально змінювалася. Повідомляється, що Diddy сигналізував про перехід до "неофіційної" частини заходу, оголошуючи, що "дітям пора спати". Саме в ці години, які називають freak-offs, гості вживали алкоголь, важкі наркотики та влаштовували оргії. Свідки стверджують, що Комбз іноді знімав це на відео, хоча не завжди брав у них безпосередню участь.
  • Крім того, існують припущення, що молодих відвідувачів навмисно накачували наркотиками й піддавали сексуальному насильству і фізичному знущанню, це могло тривати кілька днів, жертв нібито утримували в маєтку доти, доки не заживали видимі травми.
Джерело матеріала
loader