Настільна гра з атмосферою Death Metal перетворилася на RPG: такого стилю та мороку ви ще не зустрічали
Настільна гра з атмосферою Death Metal перетворилася на RPG: такого стилю та мороку ви ще не зустрічали

Настільна гра з атмосферою Death Metal перетворилася на RPG: такого стилю та мороку ви ще не зустрічали

Настільна рольова гра Mörk Borg готова увірватися у світ відеоігор з новим проектом Mörk Borg: Heresy Supreme, який поєднуватиме у собі похмуру атмосферу скандинавського металу та фентезійні елементи в дусі Dark Souls.

Про новий проект розповіли у свіжому трейлері на YouTube і на PC Gamer, а його фінансування пройде через Kickstarter перед релізом на Steam.

Heresy Supreme запропонує гравцям "сайд-скроллінговий, напівпроцедурний похмуро-темний фентезійний світ", де вам належить взяти на себе роль приреченого мандрівника, який намагається або зупинити апокаліпсис, що насувається, або зробити ситуацію ще гіршою.

Mörk Borg / фото: скриншот Youtube

Mörk Borg / фото: скриншот Youtube

У дебютному трейлері показали повільні, але напружені бої з ухиленнями, випадами та блоками, а також потужні магічні атаки, що потребують часу на зарядку.

Mörk Borg за останні кілька років став справжнім хітом серед настільних ролевиків. Гра відрізняється неймовірним стильним графічним дизайном та простими правилами, які приваблюють як гравців, так і колекціонерів.

Heresy Supreme переймає багато цікавих аспектів оригіналу, у тому числі концепцію "нечистої душі" персонажа, яка метафізично та фізично розкладається. З кожним рівнем деякі ваші здібності покращуються, інші погіршуються.

"Чим більше ви прокачуєте щось, тим вищий шанс втратити щось важливе", – кажуть розробники з Morbidware.

Крім того, у грі будуть присутні перевірки навичок у стилі RPG. Кожен персонаж має чотири здібності: Сила, Спритність, Присутність і Стійкість, які визначають шанси на виживання. Вони впливають на взаємодію зі світом, ворогами та іншими персонажами. Деякі ситуації та вибори вимагатимуть кидка d20, який буде змінено залежно від вашої здатності.

"Вам завжди доведеться довіряти своє життя кидку кубика", – додають розробники.

На жаль, точна дата виходу поки що невідома, але період –
4-й квартал 2025 року.

Раніше нам стало відомо про те, що актриса, яка створила образ Ацу для Ghost of Yōtei, збирала гроші для України в розпал вторгнення

Також поспішаємо повідомити, Хbox готує нове покоління консолей до 2026 року – чутки

Вам буде цікаво дізнатися про Рathfinder: The Dragon's Demand – нову RPG з мініатюрамними фігурками, створену ветеранами Baldur's Gate

Джерело матеріала
loader
loader