У Києві затримали водія «Range Rover», який скоїв смертельний наїзд на пішохода
У Києві затримали водія «Range Rover», який скоїв смертельний наїзд на пішохода

У Києві затримали водія «Range Rover», який скоїв смертельний наїзд на пішохода

У Києві затримали водія «Range Rover», який скоїв смертельний наїзд на пішохода - Фото 1

Керманич позашляховика наїхав на чоловіка, який перетинав дорогу по пішохідному переходу. Від отриманих травм 48-річний пішохід загинув на місці події. Винуватцю смертельної ДТП загрожує до восьми років ув’язнення.

Аварія сталася вчора, о 21:30  на автодорозі Київ–Чоп, що у Святошинському районі столиці. На місці події працювали слідчі відділу розслідування ДТП Главку поліції.

Правоохоронці встановили, що 61-річний водій «Range Rover» наїхав на 48-річного чоловіка, який перетинав дорогу по нерегульованому пішохідному переходу. Внаслідок удару пішохід отримав несумісні із життям травми та загинув на місці події. Поліцейські перевірили кермувальника позашляховика на стан сп’яніння – прилад Драгер показав що він був тверезий.

Слідчі затримали керманича  у порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України, а його автомобіль вилучили. Водієві оголошено про підозру за ч. 2 ст. 286 Кримінального кодексу України – Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами, якщо вони спричинили смерть потерпілого. Санкція статті передбачає позбавлення волі на строк від трьох до восьми років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років або без такого.

Відділ комунікації поліції Києва

Tweet
Джерело матеріала
loader
loader