Переможець "Мастер Шеф" Вадим Бжезинський (Пава) показав, як правильно запікати сало, щоб воно стало ідеальною закускою навіть для святкового столу.
Рецепт дуже простий, але варто один раз спробувати таке сало і вам захочеться знову і знову його готувати. Щоб приготувати соковите та ароматне запечене сало, переможець "Мастер Шеф" Вадим Бжезинський бере такі інгредієнти:
- сало з прошарком мʼяса - 700 г
- лавровий лист - 4-5 шт.
- часник - 2 зуб.
- сіль і мелений перець - за смаком
Шмат сала переможець "Мастер Шеф" із усіх боків натирає сіллю, перцем і тертим часником. Зверху на сало просто цілими викладаємо лаврові листи.
Загортаємо сало в фольгу та відправляємо запікатися в розігрітій до 180 градусів духовці приблизно 45 хвилин. Подаємо запечене сало з чорним хлібом і насолоджуємося.
"І потім ви зрозумієте сенс життя. Це так смачно, це так по-домашньому, збережіть, щоб не загубити цей смак", – радить переможець "Мастер Шеф".
Раніше "Мастер Шеф" Вадим Бжезинський дав рецепт ідеального маринаду для приготування слабосоленого лосося.
На 600 г філе лосося переможець "Мастер Шеф" бере 70 г дрібно нарізаного кропу, 40 г нарізаної петрушки, цедру лимона та лайма, 35 г солі, 35 г цукру та 40 г джину. Щоб риба добре просолилася, накриваємо її харчовою плівкою та відправляємо на 2-4 години в холодильник.
Останні новини України:
Медовик для лінивих: переможниця "Мастер Шеф" показала швидкий рецепт.
Міша Кацурін показав, як смачно приготувати яйця для сніданку.
Смачніше, ніж запіканка: простий рецепт шоколадного пирога з сирною начинкою.