Кулінарія – це мистецтво, в якому все вирішують дрібниці. Наступного разу, коли випаде нагода готувати реберця, 24 Канал пропонує скористатися порадами, які зібрав портал Смач.
Секрети приготування реберець
Насамперед потрібно правильно вибрати м'ясо. Купуйте реберця без жовтого жиру, ніжно-рожевого кольору. Також перед приготуванням важливо зачистити їх від плівок, прожилок та хрящів. Жир білого кольору забирати не потрібно.
Завжди незабутні емоції / Фото Pixabay
Реберця перед приготуванням слід відмочити у холодній воді принаймні годину. Якщо у них є запах, треба капнути трішки оцту або лимонного соку.
Не варто використовувати дуже гострі або кислі маринади. Потрібно лише додати ребрам легких акцентів, а не перебити їх смак. Коли ж дійде справа до приготування, треба використовувати найменшу кількість олії або жиру, а найкращий варіант – готувати ребра у власному соку.
І, звісно ж, смакуйте улюблене м'ясо у теплій компанії найближчих та найдорожчих людей!
Готуємо ароматний пиріг у кілька кроків: треба просто збитивсе в блендері та поставити у духовку.