Оперативники затримали рецидивіста, який обікрав медсестру столичної лікарні
Оперативники затримали рецидивіста, який обікрав медсестру столичної лікарні

Оперативники затримали рецидивіста, який обікрав медсестру столичної лікарні

Оперативники затримали рецидивіста, який обікрав медсестру столичної лікарні - Фото 1

Зловмисник під виглядом відвідувача зайшов до приміщення медзакладу та з незачиненої ординаторської поцупив гаманець працівниці з грішми та дорогоцінною каблучкою. Правоохоронці розшукали та затримали підозрюваного на території іншої лікарні, куди він згодом прийшов із наміром скоїти черговий злочин.

До чергової частини Шевченківського управління поліції звернулась працівниця медичного закладу та повідомила, що під час чергування з ординаторської невідомий викрав у неї гаманець з грішми та каблучкою.

Як розповів начальник Шевченківського управління поліції Ігор Падюк, до вчинення злочину причетний неодноразово судимий 35-річний уродженець Дніпропетровщини, який тільки нещодавно приїхав до столиці:

«Зловмисник під виглядом відвідувача зайшов до лікарні, де з незачиненої ординаторської поцупив гаманець з грішми та дорогоцінною каблучкою медсестри, після чого втік з місця скоєння злочину. За результатами оперативних заходів ми розшукали фігуранта на території іншої лікарні, куди він прийшов із наміром вчинити черговий злочин».

Слідчі затримали порушника у порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України та повідомили йому про підозру за ч. 4 ст. 185 Кримінального кодексу України – це крадіжка вчинена в умовах воєнного стану. Чоловіку загрожує позбавлення волі на строк до восьми років.

Відділ комунікації поліції Києва

Tweet
Джерело матеріала
loader