Mitsubishi анонсувала дебют нового 7-місного кросовера
Mitsubishi анонсувала дебют нового 7-місного кросовера

Mitsubishi анонсувала дебют нового 7-місного кросовера

У лінійці Mitsubishi незабаром з’явиться новий семимісний кросовер. Він буде побудований на базі моделі XForce, а за габаритами трохи поступиться Pajero та Pajero Sport.

Новинку планують презентувати на Філіппінському міжнародному автосалоні (PIMS) 24 жовтня. На цій виставці поки що безіменний кросовер дебютує як концепт, а його серійну версію обіцяють показати на початку 2025 року. Зазначається, що новий SUV від Mitsubishi буде виконаний у фірмовій стилістиці марки та потенційно може стати наступником знятого з виробництва Pajero.

Mitsubishi анонсувала дебют нового 7-місного кросовера - Фото 1

За даними інсайдерів, новинка може стати подовженою версією компактного Mitsubishi XForce. На користь цієї версії свідчать й опубліковані компанією тизери. У майбутнього кросовера фари, як у XForce, а решітка радіатора натхненна Outlander. Капот отримав прорізи воздуховодів, а у бампер інтегровано досить великий повітрозабірник.

Інформації про силову установку немає. Якщо концепт дійсно заснований на XForce, він, ймовірно, буде оснащений тим же 1,5-літровим, неелектрифікованим чотирициліндровим двигуном потужністю 103 к.с., який працює у парі з варіатором та системою переднього приводу. Більше подробиць про новинку стане відомо після презентації.

Джерело матеріала
loader
loader