Bentley представив колекцію оновлень від Mulliner
Bentley представив колекцію оновлень від Mulliner

Bentley представив колекцію оновлень від Mulliner

Британська компанія Bentley представила оновлену лінійку свого підрозділу Mulliner. Фахівці ательє підготували доопрацювання для всієї модельної гами, включаючи Continental GT, Continental GTC та Flying Spur.

Bentley представив колекцію оновлень від Mulliner - Фото 1

Нове портфоліо суперкарів Bentley розширюється завдяки версіям Mulliner. Вони створені на основі спортивних варіантів Speed з додаванням ще більшої кількості опцій та розкішних деталей.

Bentley представив колекцію оновлень від Mulliner - Фото 2

Стильний вигляд

Зовні варіанти від Mulliner отримують нову фірмову решітку радіатора Mulliner «Floating Diamond» з хромованою окантовкою та центральною планкою, хромовані нижні решітки, хромовані елементи з боків автомобіля та хромовані вихлопні труби.

Доповнюють вигляд корпуси дзеркал Satin Silver. Як альтернатива весь зовнішній хром і корпус дзеркал можна замовити в глянцево-чорному кольорі, вибравши пакет Mulliner Blackline. Асортимент Mulliner також включає спеціально розроблені 22-дюймові диски в сірому Tungsten Grey або глянсово-чорному кольорах, зі ступичними емблемами Bentley Mulliner, що вирівнюються.

Bentley представив колекцію оновлень від Mulliner - Фото 3

Для Continental GT Mulliner та GTC Mulliner передня частина автомобіля четвертого покоління відрізняється двома одинарними фарами з новим, унікальним відбивачем «ограненого кристала», а на передніх крилах встановлений значок Mulliner.

Bentley представив колекцію оновлень від Mulliner - Фото 4

Для Flying Spur Mulliner в стандартну комплектацію входить емблема Flying B з хромованою або чорною обробкою на радіаторній решітці, а також нові вентиляційні решітки Mulliner з подвійною ромбоподібною обробкою. Також сірі ліхтарі Speed замінили на червоні, в аналогічному тонуванні.

Bentley представив колекцію оновлень від Mulliner - Фото 5

Потужність та екологія

Як і личить таким вершинним моделям, нові Continental GT Mulliner, Continental GT Convertible Mulliner та Flying Spur Mulliner оснащені новою гібридною силовою установкою Bentley Ultra Performance, яка також використовується у версіях Speed. Нова силова установка поєднує новий 4-літровий 600-сильний V8 з електродвигуном потужністю 190 к.с. Максимальна вихідна потужність системи становить 782 к.с., а момент, що крутить, досягає 1000 Нм.

Bentley представив колекцію оновлень від Mulliner - Фото 6

В електричному режимі купе та кабріолет здатні подолати 81 км, а седан Flying Spur – 76 км. Режим EV може бути залучений на швидкості до 140 км/год. Місткість акумулятора можна повністю відновити за 2 години завдяки значним поліпшенням базового зарядного пристрою на 11 кВт.

Багатство вибору

Для всіх трьох моделей Mulliner клієнти можуть вибирати зі 101 кольору забарвлення, хоча його можна розширити до будь-якого кольору з минулого Bentley, а також доступний індивідуальний вибір кольору. 15 основних кольорів шкіри, 11 додаткових відтінків та 6 колірних акцентів пропонують нескінченні колірні комбінації інтер’єру, а індивідуальні відтінки шкіри дозволять ще більше розширити вибір. До шкіри додаються вісім варіантів дерев’яного шпону і ще три декоративні обробки, які можуть бути пофарбовані в будь-який колір.

Bentley представив колекцію оновлень від Mulliner - Фото 7

Розкішний салон

Інтер’єр нових моделей Mulliner – це майстер-клас майстерності, що демонструє ретельну увагу до деталей. Підсвічені накладки на пороги Mulliner та килимки з високим ворсом вітають пасажирів усередині ідеального салону Bentley, який пропонує індивідуальний підбір Mulliner із триколірних комбінацій. Оздоблення інтер’єру доповнено акцентною кольоровою окантовкою та унікальною вишивкою Mulliner на прошитих вручну сидіннях з новим малюнком перфорації Mulliner у вигляді ромба.

Bentley представив колекцію оновлень від Mulliner - Фото 8

Для Continental GTC Mulliner новий малюнок рядка поширюється на кришку тенту. Нові стандартні функції для модельного ряду Mulliner також включають сидіння Wellness з регулюванням постави та автоматичним кліматом передніх сидінь (і задніх – у седані Flying Spur).

Bentley представив колекцію оновлень від Mulliner - Фото 9

Тема дизайну Mulliner продовжується у світлодіодній панелі приладів водія зі стильною та ексклюзивною графікою. Поворотний дисплей Bentley, спортивні педалі, двоколірне триспицеве кермо, що підігрівається, і панорамний люк на даху для Flying Spur і Continental GT доповнюють атмосферу розкоші.

Моделі Mulliner отримують шкіряні ключі в унікальній фірмовій коробці ручної роботи, що відповідає триколірній конфігурації салону автомобіля. Два ключі постачатимуться у відповідних за кольором футлярах з контрастним рядком.
Вся лінійка Mulliner також включає Touring Specification, Color Specification, анімовані вітальні лампи, декоративне підсвічування і шпон Grand Black з накладкою Mulliner. Крім того, клієнти можуть вибрати будь-який інший основний шпон Bentley замість Grand Black безплатно.

Bentley представив колекцію оновлень від Mulliner - Фото 10

Нові моделі пропонуються з Comfort Seat Specification, доступною для всіх чотирьох сидінь Flying Spur Mulliner і передніх двох дводверних моделей Continental. Функції підтримки хорошого самопочуття, такі як Postural Adjust і Seat Auto Climate, мінімізують втому і сприяють відчуттю розслабленого комфорту навіть у тривалих поїздках. Оздоровлення та комфорт водія та пасажирів додатково покращуються системою кондиціювання повітря, яка тепер включає іонізатори повітря, новий фільтр твердих частинок і дисплеї, що показують якість повітря зовні та всередині автомобіля. Система синхронізується із супутниковою навігацією автомобіля, знаючи, коли може знадобитися покращити якість повітря в салоні, наприклад, шляхом рециркуляції повітря в салоні під час руху в тунелі.

Джерело матеріала
loader
loader