Гороскоп на жовтень 2024 для Дів: які сюрпризи приготував другий місяць осені
Гороскоп на жовтень 2024 для Дів: які сюрпризи приготував другий місяць осені

Гороскоп на жовтень 2024 для Дів: які сюрпризи приготував другий місяць осені

У жовтні планета удачі Юпітер сприятиме досягненню нових цілей та може допомогти в підготовці до важливих проєктів.

Астролог Анжела Перл склала гороскоп на жовтень 2024 року для Дів.

Як розповіла астрологиня на своєму Youtube-каналі, 2 жовтня буде затемнення в другому домі гороскопу, який символізує доходи, витрати, гроші, зарплату, бюджет.

Затемнення може вплинути на фінансову ситуацію протягом трьох місяців після 2 жовтня, оскільки воно є завершальним у дворічному циклі, що стосується фінансів. Це може призвести до змін у рівні доходів, цінностей і навіть у загальному рівні життя.

"Можливо, ви станете переглядати ваші доходи, або міняти роботу, або підвищувати ціни на послуги, або робити розпродаж. Це останнє затемнення в другому домі. Цикл фінансів у вас тривав два роки і закінчиться він навесні, тому що навесні буде ще одне затемнення у восьмому домі гороскопу, який символізує доходи партнера, партнерки, спільні фінанси, спадок, гранти, стипендії. Сенс цих затемнень - поміняти ваші доходи, рівень цінностей, рівень вашого життя", - сказала астрологиня.

Якщо вам цікавий Таро-прогноз для Дів та інших знаків зодіаку на сонячне затемнення, читайте матеріал: Сонячне затемнення 2 жовтня 2024: Овнам - сила, Скорпіонам - нові цілі, Дівам - стабільність.

Ретроградний Юпітер 9 жовтня 2024 року

9 жовтня Юпітер - планета удачі, везіння, щасливих можливостей - розгортається в ретроградний рух до 4 лютого 2025 року.

Юпітер буде йти назад у 10-му домі гороскопу, який відповідає за кар'єру, професію, роботу.

"Можливо, це щось ви будете робити ще раз. Зазвичай, коли планета рухається назад, вам начебто дається другий шанс, або начебто ви будете переглядати щось, що стосується кар'єри, або у вас може мінятися начальство, керівництво, що може вплинути на вашу кар'єру", - сказала астрологиня.

Ретроградний Юпітер часто приносить можливість переглянути та переосмислити кар'єрні цілі та досягнення. Можливо, ви переглядатимете свої професійні амбіції, змінюватимете роботу або отримуватимете нові призначення.

Юпітер сприятиме досягненню нових цілей і може допомогти в підготовці до важливих проєктів, які ви зможете презентувати в майбутньому.

Повня 17 жовтня - вплив на Дів

Повний Місяць буде у восьмому домі гороскопу Дів - це сектор фінансів, спільних ресурсів та інтимних стосунків.

Повня може принести новини про гроші партнера, спадщину або інші фінансові надходження. Це час, коли проясняться важливі фінансові питання. Можливо, ви отримаєте інформацію про гранти, податки або інші грошові надходження.

Восьмий дім також відповідає за глибокі емоційні зв'язки і психологічні аспекти. Діви прояснять стосунки з близькими людьми. Можливо, вам знадобиться звернутися до психолога або психотерапевта для вирішення якихось внутрішніх проблем.

Крім того, на вас чекають перевірки фінансових документів або бухгалтерії, що може спричинити стрес, але також дасть можливість налагодити порядок у фінансах.

Повня може також торкнутися близьких стосунків. Можливо, вам доведеться обговорити важливі питання з партнером або прояснити ситуацію у стосунках.

Хто така Анжела Перл

Відомий астролог з 20-річним досвідом роботи. Народилася в Україні в Миколаївській області, але зараз живе в Австралії.

Навчалася в астрологічній школі Володимира Погудіна, потім - у британських, американських, австралійських тарологів.

Зараз клієнтами Перл є багато успішних людей з усіх континентів земної кулі. Анжела є частим гостем міжнародних астрологічних конференцій в Австралії, США та Європі.

Її відео з астрологічними гороскопами та розкладами карт Таро збирають мільйони переглядів в YouTube.

У 2023 році Анжела Перл отримала престижну нагороду для блогерів у Каннах.

Детальний гороскоп для Дів на жовтень дивіться на відео:

Що варто враховувати читачеві

Цей матеріал – ознайомлювального характеру, його не слід сприймати як вказівку до дії чи абсолютну істину. Астрологія, ворожіння, екстрасенсорика, тарологія, мольфарство, феншуй та нумерологія не є академічними науками, їх положення та твердження не можна перевірити чи довести науковими методами. Це ж стосується різних тестів, характеристики людини за іменем та подібного. Крім того, прогнози та гороскопи не завжди збуваються, а збіги можуть бути випадковими.

Вам також може бути цікаво:

Джерело матеріала
loader