В Україні стартували продажі оновленої версії популярного кросовера Dashing
В Україні стартували продажі оновленої версії популярного кросовера Dashing

В Україні стартували продажі оновленої версії популярного кросовера Dashing

Компанія «Авто Мотор Груп», яка входить до складу «Укравто Груп», оголошує про нові постачання моделі Jetour Dashing в комплектації Prestige. Нова версія оснащена потужним 1,6-літровим турбованим двигуном, що розвиває 190 к.с. та відповідає стандарту Євро-6. Дана комплектація агрегатована 7-ми ступеневою коробкою передач DCT.

Jetour Dashing вже встиг завоювати визнання в Україні з моменту свого запуску у 2023 році, продемонструвавши відмінні результати серед клієнтів. Тепер, завдяки впровадженню новітніх технологій, покращена версія моделі обіцяє ще більше вражень та переваг для водіїв.

Що ж оновилося в Jetour Dashing?

В Україні стартували продажі оновленої версії популярного кросовера Dashing - Фото 1

Посунуті системи активної безпеки автомобіля

AEB – вдосконалена система екстреного гальмування з попередженням про лобове зіткнення. LDW – система попередження про виїзд зі смуги руху. LKA – система утримання смуги руху.

Комфорт та зручність

2-х зонний клімат-контроль Адаптивний круїз-контроль та інтегрована інтелектуальна круїзна система ICA. TJA – інтелектуальний асистент руху в заторі та система допомоги при паркуванні (передній парктронік). Інтелектуальне очищення повітря з фільтрацією PM2.5, генератором негативних іонів та моніторингом оксиду вуглецю. Функція пам’яті положення крісел та автоматичне підлаштування сидінь під пасажира. Дзеркало заднього виду з електрорегулюванням, підігрівом, та функціями пам’яті та автоматичної корекції при русі заднім ходом Адаптивне дальнє і ближнє світло.

Мультимедіа

Кольоровий 15,6-дюймовий сенсорний дисплей мультимедійної системи. Додаткові цифрові дисплеї для відображення стану зовнішнього середовища. Підтримка Apple CarPlay та Android Auto. Високоякісна акустика Sony з 8 динаміками для виняткового звучання.

Екстер’єр

Стильні 20-дюймові легкосплавні диски (255/45 R20) для ще більшої стабільності на дорозі та елегантності.

Оновлений Jetour Dashing – це поєднання інновацій, стилю та безпеки, він робить кожну подорож комфортною і незабутньою.

Регулярна ціна на оновлену версію Dashing з двигуном 1,6 л становить 1150000 грн*.

Більше інформації дізнавайтесь в офіційних дилерів Jetour в Україні, також Ви маєте можливість замовити авто онлайн в розділі “Авто в наявності”.

Джерело матеріала
loader