Розкриють справжній смак Італії: які спеції та приправи найкраще додавати до спагеті
Розкриють справжній смак Італії: які спеції та приправи найкраще додавати до спагеті

Розкриють справжній смак Італії: які спеції та приправи найкраще додавати до спагеті

Дехто виступає за використання спецій під час приготування самих макаронів, інші вважають за краще додавати смакові добавки в соус. Хоча обидва способи мають свої переваги, один з них може дати кращі результати. Вибір самих спецій теж важливий – які найкраще додавати до спагеті, розповідає Смачно 24.

Приправляти спагеті: треба чи ні

Звісно, так! Використання добре підібраних приправ і спецій є важливим для покращення смакового профілю страви. Зазвичай ці підсилювачі смаку додають до соусу, що супроводжує спагеті. Хоча спеції також можна додавати безпосередньо до пасти, але це не дасть такого ж яскравого результату.

Головними приправами та спеціями, які підходять до спагеті, є:

  • сіль;
  • чорний перець;
  • каєнський перець;
  • солодкий перець;
  • сушений часник;
  • орегано;
  • базилік.

Чому саме ці приправи найкращі для спагеті?

Орегано і базилік широко відомі як основні ароматизатори в італійській кухні, їх часто використовують у сушеному вигляді для підсилення смаку соусів. Однак кулінарні експерти рекомендують використовувати свіже листя цих трав для гарного прикрашання готових страв, додаючи їм не лише смаку, а й візуальної привабливості.

Паприка і часник не тільки підсилюють смак, але й доповнюють широкий спектр інших компонентів. А сіль та перець взагалі є нерозлучними супутниками у приготуванні будь-якої їжі.

Цікаво: чому інколи макарони виходять неїстівними – 3 секрети ідеальної пасти від італійських кухарів.

Джерело матеріала
loader
loader