Пара придбала закинуту будівлю з секретом, який перетворив її на дорогу туристичну пам'ятку
Пара придбала закинуту будівлю з секретом, який перетворив її на дорогу туристичну пам'ятку

Пара придбала закинуту будівлю з секретом, який перетворив її на дорогу туристичну пам'ятку

Тепер подружжя здає приміщення в оренду для відпочинку. Дві ночі проживання вартують тут аж 249 фунтів – майже 14 тисяч гривень, пише Daily Star.

Як закинута будівля перетворилася на туристичне місце

58-річний Тім Колліс та його 53-річний партнер Раян Фелпс придбали напівзруйновану залізничну станцію "Кромфорд" разом із залою очікування ще у 2007 році за 390 000 фунтів стерлінгів (21 мільйон гривень).

Вже в моменті придбання нерухомості пара випадково з'ясувала, що це місце з обкладинки відомого сингла культового гурту Oasis – "Some Might Say".

Станція Кромфорд в Дербіширі
Тім Колліс тримає перший хіт Oasis "Some Might Say" / SWNS

Чоловіки насправді не знали про цей факт, коли вирішили придбати будівлю. Ця станція була дуже занедбаною і перебувала під загрозою знищення. Пара вирішила відреставрувати будинок, що обійшлося їм в 140 000 фунтів стерлінгів.

Вибиті шибки, в даху – дірки, всередині – абсолютно пусто. Реконструкція зайняла близько року й вартувала нам близько 140 000 фунтів стерлінгів. На щастя, вдалось отримати грант у розмірі 30 000 фунтів стерлінгів (близько 1,6 млн грн) від місцевої влади та благодійної організації. Завдяки цьому відновили до первісного вигляду деякі старі елементи, зокрема годинникову вежу,
– розповів Тім Колліс.

Після того, як про знахідку написали британські медіа, фанати Oasis почали приїжджати туди на екскурсії. Тож тепер подружжя здає приміщення в оренду і заробляє з цього непогані кошти.

Аеропорт, залізничний вокзал, гамірна міська площа чи морське узбережжя – де б ви не опинилися, з додатком для переказу коштів TransferGo кожен може матеріально підтримати своїх рідних та близьких у будь-якій точці планети. Вам знадобиться лише телефон та інтернет-з'єднання.

Теги за темою
Великобританія Туризм
Джерело матеріала
loader