Представлений бюджетний смартфон Infinix Smart 9
Представлений бюджетний смартфон Infinix Smart 9

Представлений бюджетний смартфон Infinix Smart 9

Компанія Infinix представила бюджетну новинку смартфон Smart. На сайті компанії зазначено, що апарат може пропрацювати без збоїв 48 місяців (тобто чотири роки). Щоправда, йдеться про старшу модель зі 128 Гб вбудованої пам’яті. Смартфон має базовий набір характеристик та відповідну вартість.

Infinix Smart 9 оснащений 6,7-дюймовим дисплеєм з роздільною здатністю HD+ та частотою оновлення до 120 Гц. Основна камера пристрою має роздільну здатність 13 Мп, а фронтальна – 8 Мп. Смартфон базується на SoC MediaTek Helio G81 і працює під керуванням ОС Android 14. Він підтримує стільниковий зв’язок 4G (5G немає), ємність акумулятора становить 5000 мАг. Також смартфон захищений від пилу та бризок (за стандартом IP54) та падінь.

Infinix Smart 9 вже вийшов у Малайзії та Бангладеш, він доступний у чорному, м’ятно-зеленому, золотому та сріблястому кольорах. Версія з 3 ГБ/64 ГБ пам’яті коштує еквівалентно $75 у місцевій валюті, також є старша модифікація з 4 ГБ/128 ГБ пам’яті, її ціна поки що не озвучується.

Джерело матеріала
loader