Лачен і Стерненко запустили онлайн-подкаст «Нарозкрут»
Лачен і Стерненко запустили онлайн-подкаст «Нарозкрут»

Лачен і Стерненко запустили онлайн-подкаст «Нарозкрут»

Стерненко та Лачен у подкасті обговорюватимуть актуальні події, пов'язані з Україною, а також будуть збирати гроші на дрони.

Блогер та власник телеграм-каналу «Лачен пише» Ігор Лаченков разом з українським волонтером та активістом Сергієм Стерненком запустили онлайн-подкаст «Нарозкрут». Перший випуск подкасту вже доступний на ютубі. 

Під час стриму Сергій Стерненко розповів, що подкаст буде виходити приблизно один раз на два тижні. 

«Ми запускаємо проєкт “Нарозкрут”. Ми з паном Лаченом вирішили запустити такий розмовний жанр трансляції з певною періодичністю раз на два тижні, можливо, частіше. Ми хотіли б допомогти вам, українці, розкрутитись, бо накруту вистачає. 

Також будемо говорити про актуальні події, про нашу країну, про те, що нас хвилює, а також будемо збирати гроші на дрони, які стали частиною нашої ППО»,— сказав Стерненко. 

За словами Ігоря Лаченкова, перший стрим був пілотним, а далі готують ще більше цікавого. 

«Вирішили разом із паном Сергієм Стерненком запустити онлайн-подкаст, де обговорюємо різні теми, особливо ті, що трохи допомагають розкрутитися, та під час цього збираємо донати на FPV. Перший стрим був пілотним, а далі готуємо ще більше цікавого, тому слідкуйте»,— написав  Ігор Лаченков у фейсбуці. 

Фото: скриншот з відео 

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
Долучитись
Теги за темою
війна
Джерело матеріала
loader