До чого сниться людина з якою не спілкуєшся: дослідники з США дали відповідь
До чого сниться людина з якою не спілкуєшся: дослідники з США дали відповідь

До чого сниться людина з якою не спілкуєшся: дослідники з США дали відповідь

Дослідження відкрили таємницю наших снів та що означає, коли сниться людина, з якою перестали спілкуватися.

Походження та причини тих, чи інших снів досі не до кінця вивчена тема, над якою працюють вчені і задумується чимало людей. У багатьох виникали питання: що означає, коли тобі сниться людина, яку давно не бачив, чи до чого сниться хлопець, який подобається.

Поки одні шукають у цьому містичний підтекст, Національна бібліотека США з медицини опублікувала дослідження, що насправді ці сни можуть означати. Результати вказують на те, що свідомість людини протягом дня і уві сні майже однакова.

Тож люди, яких ви бачите у снах, вказують на повсякденні емоції, які ви відчуваєте постійно. Ймовірно, у вас є невирішені питання з людиною, якої давно не було у вашому житті, або й вже не буде.

Дослідники наголошують, що аналізуючи такі сни важливо звертати увагу на те, що саме роблять люди у ваших снах та з якими емоціями. Їхня поведінка пов'язана безпосередньо з вашою поведінкою у реальному житті.

Таким чином, якщо ви будете вдаватися до аналізу ваших снів на постійній основі, ви зможете краще зрозуміти, як поводите себе, чому так відбувається і що у вас насправді на думці.

Що таке Національна бібліотека США з медицини?

Національна бібліотека США з медицини — найбільша медична бібліотека в світі, заснована 1836 року. Розташована в місті Бетесда (штат Меріленд, США) і є однією з установ Національного інституту здоров'я (NIH). NLM координує роботу 6000 медичних бібліотек, розташованих на території США. Проводить велику наукову роботу в галузі біомедичних інформаційних технологій, у тому числі створення баз даних та сайтів, які знаходяться у відкритому доступі, пише Вікіпедія.

Читайте також:

Джерело матеріала
loader