Віталій Козловський розсекретив, коли насправді почалися його стосунки з дружиною
Віталій Козловський розсекретив, коли насправді почалися його стосунки з дружиною

Віталій Козловський розсекретив, коли насправді почалися його стосунки з дружиною

Артист також поділився, як змінилося його життя з появою сина.

Український співак Віталій Козловський розсекретив, коли почалися його стосунки з дружиною та як змінилося життя з появою сина.

Виконавець зі своєю обраницею багато років співпрацював. Юлія Бакуменко є піарницею артиста. Утім, робочі стосунки пари переросли в романтичні, а згодом у сімейні. Віталій Козловський зізнався, що взаємини стали серйозними саме під час пандемії, а вже з початком повномасштабної війни вони лише укріпилися.

"Стосунки стали більше серйозними під час пандемії, а закріпилися вони під час війни", - розповів музикант в інтерв'ю для "Люкс ФМ".

Віталій Козловський неабияк вдячний дружині за сина, якому вже сім місяців. Співак зізнається, що з появою Оскара його життя стало лише кращим. Заради сина виконавець готовий зробити все можливе і неможливе.

"Життя змінилося на краще. Для мене син – це як маяк сьогодні. Я думаю, якби його не було, то, можливо, і мене б не було. Він мені дає таку наснагу і впевненість, бажання і жагу до життя, що я дуже щасливий, що нарешті в моєму житті є ось такий особливий маленький чоловік, заради якого я готовий піти на все", - ділиться артист.

  • Скандал з P. Diddy: хто з відомих зірок та як натякав на жахливі злочини репера
  • Молодший син Бекхемів закрутив роман з майже на 10 років старшою співачкою – копією мами Вікторії
  • Венсан Кассель показав, який вигляд 60-річна Беллуччі мала в молодості, і публічно звернувся до неї
  • Помер зірка фільму "Поліцейський із Беверлі-Гіллз" Джон Ештон
Джерело матеріала
loader