Арешт P. Diddy: деталі найгучнішого скандалу у Голлівуді
Арешт P. Diddy: деталі найгучнішого скандалу у Голлівуді

Арешт P. Diddy: деталі найгучнішого скандалу у Голлівуді

Навколо репера та музичного продюсера Шона Комбза (P. Diddy) розгорівся, мабуть, один із найгучніших скандалів у Голлівуді за останні кілька десятиліть. Артиста, чиї статки оцінюються більш ніж в один мільярд доларів США, підозрюють у торгівлі людьми з метою сексуальної експлуатації, домаганнях та зґвалтуванні.

16 вересня правоохоронці заарештували його без права внесення застави. Співак пропонував заплатити 50 мільйонів доларів, щоб вийти на волю, проте суддя відмовив у цьому питанні, посилаючись на те, що репер може залякати ключових свідків та обвинувачів. Наразі він перебуває під спеціальним наглядом, щоб не зміг накласти на себе руки. Музикант також оголосив голодування, оскільки переживає, що у в'язниці його нібито можуть отруїти.

Під час обшуку в будинку Шона поліція вилучила у комп'ютери та інші електронні пристрої, а після надання свідчень P. Diddy у мережу потрапили матеріали про те, що у репера виявили наркотики, зброю та величезну партію пляшок з дитячою олією та лубрикантами. Захист репера стверджував, що це все просто купувалося оптом, як заведено в американців, і навіть назвав мережу магазинів, де ці речі придбали, проте дирекція супермаркету спростувала цю інформацію. У мережі припускають, що співак використав кошти на організацію масштабних статевих актів на своїх вечірках, але його адвокати це заперечують.

Звинувачення екскоханої та розслідування журналістів

У листопаді минулого року колишня кохана P. Diddy Кессі Вентура подала на нього заяву до поліції, звинувативши у зґвалтуванні, сексуальній торгівлі та фізичному насильстві. У своєму позові дівчина також вказала, що саме репер є відповідальним за підрив авто колеги Kid Cudi.

Сам музикант заперечував звинувачення, стверджуючи, що подібними заявами його колишня вимагає від нього гроші. Через добу Вентура відмовилася від своїх свідчень. У соцмережах припускали, що ексзакохані домовилися і за мовчання репер нібито заплатив колишній кругленьку суму.

Скандал знову виник у пресі після того, як у травні 2024-го CNN оприлюднило кадри з камери відеоспостереження у готелі у Сенчурі-Сіт, датовані 5 березня 2016 року. На них співак жорстоко б'є Вентуру. У відповідь артист заявив, що у минулих стосунках він справді піднімав руку на дівчину, але кається у тому, що трапилося. Надалі цей інцидент вплинув на те, щоб інші постраждалі від рук співака подали нові позови до поліції.

Екс-кохана P. Diddy звинуватила його у зґвалтуванні Фото: Theo Wargo/Getty Images

Нова хвиля звинувачень у насильстві

У листопаді 2023-го двоє позивачів, які побажали залишитися невідомими, подали заяву проти P. Diddy, стверджуючи, що артист вчинив проти них сексуальне насильство та записав це відео інтимного характеру без їхньої згоди. Через два тижні інша жінка подала позов до суду, заявивши, що зазнала насильства з боку репера. В одному з документів також було зазначено, що у 1990-1991 роках виконавець вчинив сексуальне насильство над жінкою та записав це все на камеру.

Не побоявся виступити проти репера і музичний продюсер Родні Джонс (Lil Rod). Він повідомив поліції, що Шон Комбс накачав його наркотиками, вчинив проти нього сексуальне насильство і примусив до інтиму з повією.

У квітні 2024-го робітниця яхти Грейс О'Маркі заявила, що син Комбса вчинив проти неї сексуальне насильство і на це його нібито підбурював сам репер. У травні жінка на ім'я Ейпріл Лампрос звинуватила співака у чотирьох випадках сексуального насильства, які нібито сталися з середини 1990-х до початку 2000-х років.

У поліції також розглядали заяву жінки, яка стверджувала P. Diddy накачав її наркотиками, зв'язав та зґвалтував у 2001 році, коли їй було 25.

У липні до звинувачень проти артиста приєдналася актриса фільмів для дорослих Адрія Інгліш. Дівчина заявила, що він змусив її займатися сексуальною торгівлею та надавати послуги інтимного характеру гостям його скандальних вечірок. Ще однією ймовірною жертвою виконавця була співачка Дон Річард (Bad Boy).

Гучні вечірки із зірками Голлівуду

Обговорення зазнали й вечірки репера, гостями яких свого часу були Бейонсе, Jay-Z, Ештон Катчер, Періс Гілтон, Вілл Сміт та його дружина, Говард Стерн, Мерайя Кері, Дженніфер Лопес, Рассел Сіммонс, Ашер, Меган Фокс та інші. У мережі припускають, що артисти були не лише учасниками цих "брудних вечірок", а й жертвами.

До речі, сам P. Diddy незадовго до арешту опублікував у соцмережах дивне відео з молодшим сином, де озвучив імена знаменитостей, які були присутні на його вечірках. Не виключено, що їх незабаром викличуть на допит для надання свідчень у справі Шона Комбза.

Арешт P. Diddy: деталі найгучнішого скандалу у Голлівуді - Фото 1

Скандальні мемуари померлої

На тлі скандалу в продаж вийшли мемуари колишньої дружини P. Diddy – моделі Кім Портер, з якою він був одружений з 1994 року по 2007 рік. Дівчина померла від пневмонії у 2018 році у віці 47 років.

Ініціатором публікації цих матеріалів виступив продюсер Кріс Тодд. Він стверджував, що друзі Портер отримали флешку з розповіддю від першої особи після її смерті та передали йому. На даний момент автор не надав доказів, що мемуари є справжніми.

Колишня дружина P. Diddy заявляла у матеріалах, що під час їхніх стосунків страждала від фізичного насильства, і виконавець нібито загрожував їй розправою. Більше того, в мемуарах зазначено, що співак нібито мав численні романи як з жінками, так і з чоловіками. За її словами, музикант влаштовував оргії та записував їх на відео, які вона нібито і знайшла. Після публікації книги у мережі припустили, що Шон Комбс нібито приклав руку до смерті Кім. У відповідь на це діти репера у спільній заяві зазначили, що це вигаданий матеріал і жодних мемуарів їхня мати не писала.

Колишня дружина P. Diddy заявляла у матеріалах, що під час їхніх стосунків страждала від фізичного насильства. Фото: Evan Agostini/Getty Images

Теорії змови про долю інших зірок

Через скандал у Голлівуді в мережі почали поширюватися різні теорії змови. Зокрема, увагу слухачів привернув трек Емінем Fuel з альбому The Death of Slim Shady, якому користувачі спочатку не надали особливого значення. У пісні шанувальники Емінема чують багато відсилок, які, на їхню думку, написані про P. Diddy.

“I'm like a RAPER. Got so many S-As (huh)/Wait, he didn't just spell the world 'rapper' and leave out a P, did he?”

Користувачі TikTok звернули увагу не тільки на те, як у тексті згадано слово «репер», а й на те, що слова «P, did he?» звучать так само, як P. Diddy.

Емінем, у якого зі співаком давня ворожнеча, також згадував про нього в пісні Killshot, назвавши P. Diddy недоброзичливцем.

У 2010 році в серіалі "Надприродне" також було відсилання до артиста у зв'язку з його секретними скандальними вечірками. В одній зі сцен Дін (Дженсен Еклз) та Сем (Джаред Падалекі) розмовляють і перший каже: "Що то за тв*рюка любить незайманих і золото?" і відповідає сам собі: P. Diddy.

Користувачі мережі також поширюють моторошну теорію про те, що P. Diddy разом з Бейонсе та Jay-Z, з якими близько дружив, нібито замовляв вбивства популярних артистів, щоб позбавитися конкуренції. У ймовірному списку "жертв" нібито числяться Алія (Aaliyah), Left Eye та Майкл Джексон.

Про те, що артисти померли не своєю смертю, ходило багато чуток, а їхні колеги не раз натякали про це у своїх піснях. У соцмережах також завірусився трек She Knows співака J. Col, де він перераховує імена трьох загиблих виконавців, а потім співає слова "She knows", які мають подвійне значення. Цей рядок перекладається як "Вона знає" і в той же час співзвучна з дівочим прізвищем Бейонсе Ноулз (Knowles). Тепер шанувальники висувають теорію, що зірка причетна до смерті колег.

Арешт P. Diddy: деталі найгучнішого скандалу у Голлівуді - Фото 2

Після затримання репера в мережі завірусився ролик, де тоді ще неповнолітній співак Джастін Бібер провів 48 годин разом із музикантом. Фанати стурбовані розгубленим виглядом виконавця на відео. Артист не співпрацював із продюсером, а тоді лише підписав з Ашером, який раніше працював з P. Diddy.

Користувачі соцмереж також згадують фрагмент інтерв'ю Бібера, де він зі сльозами на очах заявив, що хоче захистити Біллі Айліш від зла в музичній індустрії. Шанувальники Бібера сприйняли його слова як відсилку на відносини з Diddy.

Джерело матеріала