В Україні з’явилися багатофункціональні тягачі IVECO T-Way
В Україні з’явилися багатофункціональні тягачі IVECO T-Way

В Україні з’явилися багатофункціональні тягачі IVECO T-Way

Завод спецтехніки “Техкомплект” продовжує розширювати лінійку автомобілів для встановлення потужних кранів-маніпуляторів італійського виробництва. Днями для компанії «Укрнафта» було поставлено два сідлові тягачі IVECO T-Way колісної формули 6х6, укомплектовані КМУ з вантажним моментом 23,34 тм.

Дана двосекційна модель крана-маніпулятора дозволяє піднімати до 8,7 т на мінімальному вильоті та 2,2 т на максимальному, що досягає 10 м. КМУ має кут повороту 420 град. Маса навісного обладнання складає 2560 кг.

В Україні з’явилися багатофункціональні тягачі IVECO T-Way - Фото 1

Зазначимо, що зовсім недавно для «Укрнафта» підприємство встановило подібні КМУ на шасі IVECO T-Way (6х6) разом із бортовими платформами власного виготовлення.

В Україні з’явилися багатофункціональні тягачі IVECO T-Way - Фото 2

Що ж до сідлового тягача IVECO T-Way (6х6), то він укомплектований турбодизельним двигуном Cursor 13 потужністю 480 к. с., який працює у парі з автоматизованою 16-ступеневою коробкою передач. Навантаження на сідлово-зчіпний пристрій складає 22,2 т. Паливний бак розрахований на 550 л. Застосовується двомісна кабіна денного типу, без спальника.

Джерело матеріала
loader