Hyundai випустив 100-мільйонний автомобіль
Hyundai випустив 100-мільйонний автомобіль

Hyundai випустив 100-мільйонний автомобіль

Сьогодні, 30 вересня 2024 року, Hyundai Motor Company відсвяткувала важливе досягнення, відзначивши 100 мільйонів одиниць загального світового виробництва. Це досягнення було здобуте лише за 57 років з моменту заснування компанії, що зробило її однією з найшвидших у світовій автомобільній промисловості. На честь цього досягнення Hyundai Motor провела церемонію на своєму заводі в Ульсані в Кореї.

На знак вдячності за непохитну підтримку та довіру своїх клієнтів, компанія передала свій 100-мільйонний автомобіль IONIQ 5, як і перший, безпосередньо клієнту. Під час спеціальної церемонії передачі автомобіль зійшов з конвеєра остаточної перевірки в транспортному центрі заводу в Ульсані. На заході також відбувся святковий показ, присвячений «100 мільйонам і 1», що символізує прагнення Hyundai Motor зробити ще один крок вперед, взявши за основу свої минулі досягнення.

«Досягнення глобального сукупного виробництва в 100 мільйонів автомобілів є важливим здобуттям, яке стало можливим завдяки нашим клієнтам по всьому світу, які обрали і підтримали Hyundai Motor з самого початку, — сказав Джей Хун Чхан, президент і генеральний директор Hyundai Motor Company. Прийняття сміливих викликів та постійне прагнення до інновацій дозволили нам досягти швидкого зростання і дадуть нам змогу зробити «ще один крок вперед» до ще 100 мільйонів одиниць, щоб змінити правила мобільності».

Hyundai випустив 100-мільйонний автомобіль - Фото 1

Завод в Ульсані, який розпочав роботу в 1968 році, має важливе історичне значення як «місце народження корейської автомобільної промисловості». Зокрема, у 1975 році завод випустив першу серійну незалежну модель Pony. Ульсанський завод є центральним пунктом електрифікації, і на цьому ж заводі компанія засновує спеціалізоване виробництво електроавтомобілів.

«Кожен працівник Hyundai Motor своєю наполегливою працею та самовідданістю зробив внесок у накопичення 100 мільйонів одиниць, — сказав Донг Сок Лі, президент і керівник внутрішнього виробництва Hyundai Motor Company. Ця сприятлива подія є лише першим кроком до майбутньої ери електрифікації, яку очолить Hyundai Motor».

Це історичне досягнення є наслідком постійного зростання Hyundai Motor, що сприяло запуску преміального бренду Genesis, високопродуктивного бренду N, а також представленню електроавтомобілів, таких як IONIQ 5 на основі спеціальної електричної глобальної модульної платформи (E-GMP). Глобальність внеску компанії розширилась за рахунок виробничих потужностей у Туреччині, Індії, США та Чехії, що сприяло досягненню рекордних успіхів, включаючи подолання позначки у 50 мільйонів автомобілів у 2013 році.

Минулого року Hyundai Motor розширила цей імпульс, заснувавши Глобальний інноваційний центр Hyundai Motor Group Singapore (HMGICS), нову концепцію розумного міського центру мобільності. Розроблені там інноваційні виробничі платформи та передові технології, включаючи штучний інтелект (AI), роботів і розумні фабрики, планується запровадити на майбутніх виробничих підприємствах, таких як Hyundai Motor Group Metaplant America (HMGMA), що максимізує ефективність виробництва. Компанія продовжує інновації та розширення, спираючись на свій успіх і прагнення до досконалості.

Щоб переглянути пам’ятне відео, натисніть тут.

Джерело матеріала
loader