"Не може сидіти на місці": Злата Огнєвіч розповіла про службу її 69-річного батька в ЗСУ
"Не може сидіти на місці": Злата Огнєвіч розповіла про службу її 69-річного батька в ЗСУ

"Не може сидіти на місці": Злата Огнєвіч розповіла про службу її 69-річного батька в ЗСУ

Злата Огнєвіч дуже переживає за батька.

Українська відома співачка Злата Огнєвіч розповіла, що її батько Леонід Григорович Бордюг, який з перших днів повномасштабної війни в Україні рятує життя пораненим на Харківському напрямку, не збирається залишати службу.

У програмі "Ближче до зірок" артистка зазначила, що після відпусток із фронту її батько завжди поспішає до поранених.

"Щоразу, коли батько приїжджає в невелику відпустку, то каже, що все, більше не зможе поїхати. Тут операцію вистояти молодому хірургу важко, а тут 69 років... Але після чергового відновлення каже, що знову поїде і не може сидіти на місці, склавши руки. Я кажу: "Тату, що ти, як ти?" А він відповідає: "Не дочекаєтеся". Тато мій молодець", - поділилася Огнєвіч.

Співачка також розповіла, що теж допомагає військовим і часто їздить із благодійними концертами до українських захисників.

"Я почала їздити на концерти ще до того, як це стало мейнстрімом. Сплю в бусах, мрію поспати в ліжку, яке нікуди не їде. Звичайний виїзд до військових виглядає так: ми виїжджаємо з Києва, їдемо сотні кілометрів, даємо один концерт, потім знову переїзд, другий концерт і повертаємося додому. Але військових треба підтримувати", - наголосила Злата.

Дивіться відео, в якому Злата Огнєвіч розповіла про батька:

Хто така Злата Огнєвіч?

Злата Огнєвіч - українська співачка і політик, заслужена артистка АР Крим. Представниця України на 58-му пісенному конкурсі "Євробачення", на якому посіла 3 місце. Народний депутат України VIII скликання від Радикальної партії Олега Ляшка.

Злата Огнєвіч - останні новини по темі

Зазначимо, нещодавно Злата Огнєвіч вирішила змінити зачіску. Співачка позбулася довгого волосся і зробила подовжене каре до плечей, оскільки прагне не тільки внутрішніх, а й зовнішніх змін.

А також раніше Злата Огнєвіч розповіла неприємні новини про те, що власник компанії "Star Label", яка продавала квитки на її концерти, Тарас Доненко зник разом із коштами за куплені квитки і не виходить на зв'язок.

Вас може зацікавити:

Джерело матеріала
loader
loader