На ринок Європи виходить новий кросовер від концерну Stellantis
На ринок Європи виходить новий кросовер від концерну Stellantis

На ринок Європи виходить новий кросовер від концерну Stellantis

На автосалоні Парижі дебютує новий електричний кросовер, який складе конкуренцію Kia EV3 та Hyundai Kona Electric. Новинка розроблена спільно Peugeot, Citroen та Fiat у рамках концерну Stellantis.

Електромобіль вийде на європейський ринок під маркою Leapmotor та отримає індекс B10. Він займе місце в лінійці марки між вже представленими T03 та C10. Компактну модель побудують на новій платформі B, обіцяючи «передові технології для більш широкої аудиторії». Характеристики силової установки в компанії не розкрили, лише зазначили, що буде кілька версій із різною потужністю та запасом ходу.

На ринок Європи виходить новий кросовер від концерну Stellantis - Фото 1

Закамуфльований макет новинки показали на фото. Модель виконана відповідно до актуальних тенденцій у даному сегменті. У кросовера вкорочений капот, практично рівний дах з невеликим спойлером на кінці, тонка оптика світлодіодна, невеликі колеса і висувні дверні ручки.

За даними видання Car News China, новий Leapmotor B10 коштуватиме близько 100 000 ієн (14 500 доларів США) на внутрішньому ринку. На ринку Європи модель пропонуватимуть за ціною вдвічі дорожчою, тобто близько 30 тисяч доларів.

Джерело матеріала
loader
loader