Готовий до бою: пікап Toyota Hilux перетворився на військову вантажівку 6×6
Готовий до бою: пікап Toyota Hilux перетворився на військову вантажівку 6×6

Готовий до бою: пікап Toyota Hilux перетворився на військову вантажівку 6×6

Supacat MUV на базі Toyota Hilux вантажністю у 3 тонни розроблено таким чином, щоб бути доступним і простим в обслуговуванні.

  TELEGRAM-канал ПІДПИШИСЬ

Про це повідомляє сайт CarScoops. Австралійська компанія Supacat розробила вантажівку Toyota Hilux 6×6 для військових операцій. Повна маса Supacat MUV становить 6,5 тонни, що дозволяє перевозити особовий склад, зброю та військову техніку.

Завдяки вантажності у 3 тонни цей автомобіль підходить як для бездоріжжя, так і для прибережних операцій. MUV (скорочення від Medium Utility Vehicle) побудовано на шасі пікапа Toyota Hilux з подвійною кабіною.

Toyota Hilux 6×6 Military Truck

Три ведучих осі у поєднанні з міцними шинами дозволяють цій вантажівці долати складніші місцевості, водночас користуючись перевагами надійного шасі на драбинній рамі Toyota. Виробник стверджує, що модель підходить для “позашляхових і прибережних операцій”, що пояснює наявність шноркеля.

Додаткові аксесуари включають міцну дугу спереду, додаткові світлодіоди, що доповнюють галогенні фари, металеві бічні підніжки, та GPS-антену. У вантажній частині місця для зброї та військового спорядження, акуратно розташованих на модульних полицях та стелажах.

Toyota Hilux 6×6 Military Truck

Модульність MUV дозволяє легко переналаштувати та оновити позашляховик. Крім того, наявність запчастин зробить легким обслуговування вантажівки.

Поки технічні характеристики залишаються в таємниці. Очікується, що штатний 2,8-літровий двигун потужністю 201 к.с. та з 500 Нм крутного моменту буде форсований. в стандартній Toyota Hilux. Трансмісії: механічна коробка передач або “автомат”.

Теги за темою
війна
Джерело матеріала
loader