Дзеркальна дата, гармонія планет та універсальний день сили: 7 найсильніших днів жовтня-2024
Дзеркальна дата, гармонія планет та універсальний день сили: 7 найсильніших днів жовтня-2024

Дзеркальна дата, гармонія планет та універсальний день сили: 7 найсильніших днів жовтня-2024

Ми пережили ретроградний Меркурій, старт коридору затемнень (він закінчиться вже 2 жовтня) і навіть старт ретроградності Урану (з 1 вересня 2024 року по 30 січня 2025 року).

Звісно, ​​у жовтні нас оживає сонячне затемнення 2 жовтня та ще один небезпечний день 9 жовтня – початок ретроградного Юпітера. Але, крім того, другий місяць осені подарує нам багато днів сили, які дадуть нові можливості тим, хто зможе ними правильно скористатися.

Магічна дата, фото із вільних джерел

Дзеркальна дата: 10 жовтня

10 жовтня – день з особливими енергетичними характеристиками. Дзеркальні дати завжди вважаються вдалими для починань. Це чудовий момент для реалізації важливих проектів, які потребують особливої ​​уваги. Цього дня важливо не здаватися та вірити у свої сили, що стане ключем до успіху.

Плутон та спілкування: 12 жовтня

12 жовтня Плутон тимчасово виходить із своєї ретроградної фази. Хоча ця зміна може бути не настільки помітною, вона обіцяє позитивні зміни у спілкуванні. Це день, коли ми можемо вирішувати конфлікти, налагоджувати стосунки та шукати гармонію з оточуючими.

Гармонія планет: 13 жовтня

Квадратура Меркурія та Плутона 13 жовтня створює потужне позитивне тло. Це час радості та доброти, коли ми можемо робити добрі справи, навіть не усвідомлюючи цього. Підтримуйте позитивний настрій та відкритість до світу.

Радість

Звільнення від негативних думок: 14 жовтня

14 жовтня Венера протистоїть Урану, створюючи атмосферу сили як фізичної, і ментальної. Це чудовий день для відмови від шкідливих звичок та старих негативних думок. Почніть новий цикл занять спортом та турботи про здоров'я – як своє, так і близьких.

Час кохання та доброти: 17 жовтня

17 жовтня Венера перетворюється на знак Стрільця. Хоча це не найпотужніший день, він обіцяє бути важливим для початку чогось нового. Ми отримаємо більше енергії та прагнення долати труднощі, що допоможе нам у здійсненні задуманого.

Універсальний день сили: 22 жовтня

22 жовтня - це день, коли всі зірки розташовуються до нас. Він універсальний і підходить для будь-яких справ: від відпочинку та спорту до романтики та нових знайомств. Цього дня більшість із нас буде у гарному настрої, що сприяє успішним починанням.

Магічна дата, фото із вільних джерел

Незвичайні зустрічі: 30 жовтня

30 жовтня Меркурій формує опозицію з Ураном, створюючи чудовий аспект настрою. Це день, коли можна вирушити на шопінг, подорожувати та знайомитися з новими людьми. Чекайте на незвичайні та приємні ситуації, які стануть хорошими спогадами.

Раніше ми повідомляли, що ретроградний Уран посилить місячне затемнення 18 вересня: на які знаки повиляє і що заборонено робити до 2 жовтня.

Джерело матеріала
loader