"Серце не витримало": співачка Камалія повідомила про своє горе - що сталося
"Серце не витримало": співачка Камалія повідомила про своє горе - що сталося

"Серце не витримало": співачка Камалія повідомила про своє горе - що сталося

Камалія подякувала тим, хто її підтримує.

Українська відома співачка Камалія повідомила, що в її родині сталося горе - помер рідний дядько артистки Володимир.

На своїй сторінці в соцмережах артистка зазначила, що чоловік був її хрещеним батьком. Також вона розповіла про те, що серце Володимира не витримало через важку хворобу, з якою він боровся.

"Друзі, від щирого серця дякую всім, хто переживав і молився за мого дядька Володю. Ми до останнього вірили, що він подолає хворобу, але, на жаль, його серце не витримало... 22 вересня пішов із життя мій рідний дядько і хрещений тато Володимир Прядко", - написала співачка.

Камалія
Камалія / інфографіка: Главред

Хто така Камалія?

Камалія - українська поп-виконавиця, актриса, модель, автор-виконавець. Заслужена артистка України.

За даними Вікіпедії, кар'єра Камалії як співачки розпочалася 1993 року на фестивалі "Червона Рута". Після цього вона поїхала до Москви, де перемогла в конкурсі "Телешанс".

У 2004 році Камалія була удостоєна звання Заслуженої артистки України. Переможниця конкурсу "Місіс Світу" 2008 року. У 1999 році авторська пісня Камалії "Люблю тебе" - була визнана переможцем фестивалю "Пісня року".

Співачка Камалія - останні новини по темі

Раніше українська співачка Камалія зізналася, що не розповіла дітям про її розлучення з Мохаммадом Захуром. Вона наголосила, що колишній чоловік заборонив їй робити це до повноліття дівчаток.

Також стало відомо, що у розлученої Камалії психологічні проблеми, у зв'язку з якими їй необхідні регулярні консультації з фахівцем. Співачка розкрила причину свого сильного стресу.

Вас може зацікавити:

Джерело матеріала
loader