Настя Каменських показала своє чесне фото без макіяжу і звернулася до шанувальників
Настя Каменських показала своє чесне фото без макіяжу і звернулася до шанувальників

Настя Каменських показала своє чесне фото без макіяжу і звернулася до шанувальників

Артистка не приховує, який вигляд має у звичайному житті.

Українська співачка Настя Каменських показала шанувальникам нове селфі і здивувала своїм виглядом, адже фанати звикли її бачити з яскравим макіяжем.

На своїй сторінці в Instagram артистка опублікувала знімок, на якому показала обличчя без макіяжу. Каменських позувала, сидячи в автомобілі.

Співачка була в білій майці та зібрала своє волосся ззаду.

"Як ви?" - запитала Настя у підписників.

Нове фото Насті Каменських
Нове фото Насті Каменських / фото: скрін instagram.com/kamenskux/?hl=uk

Хто така Настя Каменських?

Настя Каменських - українська співачка і телеведуча. Зараз вона працює під творчим псевдонімом NK, який ознаменував початок її сольної кар'єри. Усього за два роки Насті Каменських вдалося вийти на міжнародну музичну арену і попрацювати зі світовими зірками в музиці. Її дебютний англо-іспаномовний трек NK "Peligroso" очолив чарти Billboard, Music Choice, MTV, HTV.

Настя Каменських інфографіка
Настя Каменських інфографіка / Главред

Настя Каменських - останні новини по темі

Зазначимо, Настя Каменських, яка на початку своєї музичної кар'єри була з пишними формами, розповіла про те, як важко їй далося схуднення. Артистка зазначила, що все своє життя вона намагалася контролювати кожен аспект, щоб скинути вагу.

А також ранішеНастя Каменських звернулася до Потапаі привітала з річницею весілля. На своїй сторінці в соцмережах артистка опублікувала фото з чоловіком, а також написала ніжне послання.

Вас може зацікавити:

Джерело матеріала
loader