Троє українців виготовляли та продавали в інтернеті фальсифіковану побутову хімію
Троє українців виготовляли та продавали в інтернеті фальсифіковану побутову хімію

Троє українців виготовляли та продавали в інтернеті фальсифіковану побутову хімію

Спільники налагодили масове виробництво контрафактної побутової хімії в орендованих складських приміщеннях одного із сіл

Детективи Бюро економічної безпеки України повідомили про підозру трьом жителям Чернівецької області, які організували незаконне виготовлення та розповсюдження фальсифікованих мийних засобів.
 
Про це повідомляє БЕБ.


Детективи БЕБ спільно з оперативниками кіберполіції встановили, що організаторка схеми залучила до незаконної діяльності ще двох спільників. Вони налагодили масове виробництво контрафактної побутової хімії в орендованих складських приміщеннях одного із сіл Чернівецького району.

Жінка підшуковувала постачальників та забезпечувала надходження тари з нанесеними торговими знаками, етикеток, сировини тощо. Вона формувала замовлення від клієнтів, контролювала вчасне виготовлення контрафакту та рух коштів. Асортимент підробленої продукції рекламувала на Інтернет-ресурсах та телеграм-каналі.

Своєю чергою двоє спільників за допомогою ліній автоматичного фасування та маркування виготовляли підроблені мийні засоби, наносили  логотипи, фасували сипучі пральні засоби у мішки з фірмовими найменуваннями торгових марок, пакували та транспортували товар.

Для швидкого отримання сировини та відправки готової продукції організаторка орендувала приміщення в одній будівлі із вантажним відділенням поштового оператора, за допомогою якого товар відправляли споживачам. 

В ході досудового розслідування у кримінальному провадженні було проведено низку слідчих дій, обшуків, експертиз, допитів. За результатами обшуків детективи БЕБ вилучили понад 3600 ящиків миючих засобів, сировину, фасувальні ємності з логотипами відомих торговельних марок тощо.

Трьом мешканцям м. Чернівці було повідомлено про підозру.

Джерело матеріала
loader
loader