У Харкові кількість поранених внаслідок авіаударів зросла до 31, троє загиблих
У Харкові кількість поранених внаслідок авіаударів зросла до 31, троє загиблих

У Харкові кількість поранених внаслідок авіаударів зросла до 31, троє загиблих

Кількість поранених унаслідок російських авіаударів по Харкову збільшилася до 31, ще троє людей загинули.

Про це повідомив у Телеграмі мер Харкова Ігор Терехов, передає Укрінформ.

«До тридцяти одного зросла кількість постраждалих від сьогоднішнього терористичного удару по Харкову. Ще троє людей загиблі».

Раніше начальник Харківської ОВА Олег Синєгубов повідомляв про 28 постраждалих.

“Троє загинули та 28 цивільних постраждали внаслідок сьогоднішнього обстрілу Харкова. Наймолодша травмована — дівчина 17 років. Найстаршій — 87 років. Переважна більшість постраждалих у середньому стані. Четверо людей – у важкому. Троє людей перебувають в операційних”, - розповів Синєгубов.

Як повідомлялося, у Харкові після 15:20 у вівторок, 24 вересня, пролунали три серії вибухів. Удари КАБами прийшлися по цивільній інфраструктурі. Росіяни поцілили в багатоповерхівку, підприємство цивільної промисловості, відкриту територію. Було відомо про трьох загиблих і 28 поранених на різних локаціях.

За даними поліції та прокуратури, по Харкову та передмістю росіяни випустили 8 керованих авіаційних бомб з трьох літаків СУ-34 з території Бєлгородської області. Дві бомби влучили по території Циркунівської громади Харківського району, шість влучань – у Шевченківському, Київському, Салтівському і Немишлянському районах обласного центру. Війська РФ застосували для ударів ФАБ з УМПК.

Джерело матеріала
loader