Представлено екстремальний тюнінг нового Duster 2024
Представлено екстремальний тюнінг нового Duster 2024

Представлено екстремальний тюнінг нового Duster 2024

Широкий обвіс та занижена підвіска позбавляють кросовер Duster третього покоління деяких позашляхових можливостей, але надають йому більш агресивного вигляду.

  TELEGRAM-канал ПІДПИШИСЬ

Про це повідомляється на сторінці німецького дилера Dacia – Carpoint GmbH. Третє покоління Dacia Duster було представлено на початку 2024 року, але тюнерам ще належить розкрити свій творчий потенціал щодо румунського бестселера. Carpoint, відомий створенням спеціальних версій моделей Dacia, першим представив тюнінг-кіт для нового Duster, акцентуючи увагу на спортивності.

Dacia Duster III Carpoint

Модифікації включають широкий обвіс, спеціальну обшивку, нові колеса та комплект опускання, що перетворює міцний на вигляд субкомпактний позашляховик на більш агресивну сутність.

Dacia Duster III Carpoint

Комплект кузова включає розширені бампери та крила, новий капот та червоні декоративні елементи. Також кросовер отримав занижений дорожній просвіт та нові легкосплавні диски діаметром 20 або 21 дюйм, обуті у низькопрофільні шини, які помітно ширші за оригінали.

Німецький дилер не розкрив жодних технічних деталей, але натякнув, що в комплекті є “кілька секретів”, які планується розкрити найближчим часом.

Dacia Duster III Carpoint

На цей час найпотужнішою силовою установкою в новій лінійці Dacia Duster є самозарядний гібрид потужністю 138 к.с. Можна ще обрати м’який гібрид 1.3 TCe потужністю 128 к.с., тим більше, що це єдиний варіант із повним приводом. Залишається відкритим питання, який з них ляже в основу Carpoint Edition.

Джерело матеріала
loader