На Львівщині бабусю та її онука судитимуть за збут психотропів
На Львівщині бабусю та її онука судитимуть за збут психотропів

На Львівщині бабусю та її онука судитимуть за збут психотропів

На Львівщині бабусю та її онука судитимуть за збут психотропів - Фото 1

Як встановили оперативники кримінальної поліції та слідчі відділення поліції №2 Стрийського районного управління поліції, за процесуального керівництва Стрийської окружної прокуратури, 75-річна жителька Нового Роздолу та її 29-річний онук реалізовували наркозалежним особам психотропну речовину «PVP» способом «з рук в руки» за місцем свого проживання.

Правоохоронці задокументували кілька фактів розповсюдження зловмисниками заборонених речовин, окрім того, під час санкціонованого обшуку у них було вивлено та вилучено: речовину, схожу на психотропний засіб «PVP», засоби для фасування, електронні ваги, а також інші речові докази.

Досудове розслідування у кримінальному провадженні, відкритому за ч.2, ч.3 ст.307 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів) Кримінального кодексу України та ч.1 ст.309 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту) Кримінального кодексу України, завершене. Обвинувальний акт скерований на розгляд суду.


Максимальне покарання, що загрожує обвинуваченим – позбавлення волі на строк до дванадцяти років з конфіскацією майна.

Відділ комунікації поліції Львівської області

Tweet
Джерело матеріала
loader
loader