BAIC Motor офіційно оголошує про зміну логотипа
BAIC Motor офіційно оголошує про зміну логотипа

BAIC Motor офіційно оголошує про зміну логотипа

Компанія BAIC Motor Co., Ltd. опублікувала оголошення про зміну логотипа компанії, яка набуде чинності з дати цього оголошення.

Згідно з повідомленнями, новий логотип буде використовуватися у відповідних корпоративних документах (включаючи, але не обмежуючись, проміжні та річні звіти, оголошення, циркуляри, повідомлення, акції та прес-релізи). Оригінальний логотип компанії та новий логотип наведено нижче:

BAIC Motor офіційно оголошує про зміну логотипа - Фото 1

У BAIC Motor також заявили, що зміна логотипа компанії не вплине на жодні права існуючих акціонерів компанії. Усі наразі випущені акції Компанії з оригінальним логотипом продовжуватимуть служити дійсним доказом права власності на акції Компанії та можуть і надалі бути дійсними для торгівлі, розрахунків, реєстрації та доставки. Таким чином, Компанія не здійснюватиме жодних заходів щодо безкоштовної заміни існуючих акцій Компанії на акції з новим логотипом.

BAIC Motor, що BAIC Motor Co., Ltd. було засновано 28 вересня 2010 року та зареєстровано на головній дошці Гонконгської фондової біржі 19 грудня 2014 року. Це компанія з виробництва легкових автомобілів BAIC Motor Group Co., Ltd. Платформа агрегації ресурсів і розвитку бізнесу. Основний бізнес охоплює дослідження та розробки легкових автомобілів, виробництво, продаж і післяпродажне обслуговування, виробництво основних частин легкових автомобілів, фінансування автомобілів та інші види діяльності. Зараз BAIC Motor Co., Ltd. володіє 
такими брендами, як  Beijing, Beijing Benz, Beijing Hyundai і Fujian Benz.

Джерело матеріала
loader
loader