Тимощук продав на аукціоні свою футболку для допомоги армії РФ
Тимощук продав на аукціоні свою футболку для допомоги армії РФ

Тимощук продав на аукціоні свою футболку для допомоги армії РФ

Футболку Тимощука було продано за 700 тисяч рублів (приблизно 7500 тисяч доларів). Тренери та колишні гравці Зеніту зібрали для потреб РФ в десятки разів менше.

Екс-півзахисник збірної України Анатолій Тимощук передав свою футболку з автографом організаторам аукціону у соцмережі Telegram, які збирають кошти для російської армії. Лот було продано за 700 тисяч рублів (приблизно 7500 тисяч доларів). Виручені кошти будуть направлені до Курської області. Про це Футбол 24.

Для порівняння, інші футболісти, тренери та колишні гравці Зеніту зібрали для потреб РФ в десятки разів менше – від 26 до 80 тисяч рублів.

Нагадаємо, уродженець Луцька працює помічником тренера у санкт-петербурзькому Зеніті. Після повномасштабного вторгнення РФ він ніяк не висловився щодо агресії Росії, це стало приводом для запровадження санкцій щодо нього. УАФ заборонила Тимощуку займатися будь-якою діяльністю, пов’язаною з футболом (адміністративна, спортивна тощо) довічно. Також його позбавили всіх титулів переможця та срібного призера чемпіонату України, Кубка України, Суперкубка України, а КДК УАФ рекомендував Центру ліцензування УАФ вжити заходів щодо позбавлення Тимощука тренерської ліцензії Pro-UEFA. Торік футболіст також потрапив до списку санкцій публічних осіб РНБО.

Як повідомлялося, колишній футболіст Динамо та збірної України Олександр Алієв назвав Тимощука зрадником та пообіцяв зарізати при зустрічі.

 



Джерело матеріала
loader
loader