Київщина створить онлайн-платформу для залучення інвесторів з Італії
Київщина створить онлайн-платформу для залучення інвесторів з Італії

Київщина створить онлайн-платформу для залучення інвесторів з Італії

У Київській області планують створити онлайн-платформу з одним із регіонів Італії для співпраці бізнесу та відновлення регіону.

Як передає Укрінформ, про це начальник Київської обласної військової адміністрації Руслан Кравченко повідомив у Фейсбуці.

Очільник ОВА обговорив з новопризначеним Послом Італії в Україні Карло Формозою безпекову ситуацію в Україні загалом та на Київщині зокрема, питання посилення енергостійкості громад та ситуацію з відбудовою Київщини.

Київщина створить онлайн-платформу для залучення інвесторів з Італії - Фото 1

Київщина вже має Меморандум про співпрацю з італійським регіоном Тоскана. “Насамперед йдеться про взаємодію в медицині та освіті. Проте прагнемо розширити взаємодію з іншими регіонами Італії, зокрема в економічній сфері. Попри війну працюємо над залученням інвесторів. Бо сильна економіка – важлива складова нашої перемоги”, - зауважив Кравченко.

Начальник обладміністрації запропонував створити онлайн-платформу з одним із регіонів Італії для співпраці бізнесу. Це допоможе підприємцям двох регіонів України та Італії активніше продавати свої послуги та продукти.

“Такий попит у бізнесу є. І це дозволить збільшити товарообіг між конкретними регіонами та країнами. Сподіваюся, що така можливість згодом зацікавить і інші регіони, і ми зможемо розширити цю практику”, - зазначив Кравченко.

Таку платформу Київщина вже має з американським штатом Вашингтон.

Київщина створить онлайн-платформу для залучення інвесторів з Італії - Фото 2

Також сторони обговорили проведення Конференції з питань відновлення України, яка наступного року відбудеться в Італії. Київщина вже готує проєкти для залучення інвестицій у відбудову області.

Як повідомляв Укрінформ, Київщина і штат Вашингтон підписали меморандум про співпрацю.

Фото: КОВА

Теги за темою
Італія Інвестиції
Джерело матеріала
loader