Пожежа охопила склади окупантів: нові супутникові фото з Краснодарського краю
Пожежа охопила склади окупантів: нові супутникові фото з Краснодарського краю

Пожежа охопила склади окупантів: нові супутникові фото з Краснодарського краю

В мережі з’явилися супутникові фото після нічного удару по складах у Краснодарському краї РФ, де зберігалося щонайменше дві тисячі тонн боєприпасів із Північної Кореї.

пожежапожежа

На опублікованих знімках видно, як пожежі охопили територію біля села Кам’яний та військового аеродрому в Тихорєцьку.

Як уточнюють росЗМІ, під обстріл потрапила військова частина 57229-41.

«У селищі розташовані дві військові частини: в/ч 57229-41 (її неофіційно називають "білі сараї") та в/ч 01704. Місцеві жителі стверджують, що атакували саме частину 57229-41. Жителів селища евакуюють», — йдеться в повідомленні.

Також російські військові пабліки повідомляють, що на складі боєприпасів у цій частині могли зберігатися північнокорейські ракети, які Москва нещодавно отримала. Цю інформацію підтверджує американський аналітичний інститут.

Ми писали, щополум’я охопило колишню базу ПВК «Вагнера» в Краснодарському краї РФ. Об'єкт розташований у хуторі Молькіно.

Зазначимо, що Міністерство оборони РФ заявило про знищення 101 безпілотника цієї ночі. З них 53 — у Брянській області, 18 — у Краснодарському краї, 5 — над територією Калузької області, по три — над Тверською та Бєлгородською областями, по одному — над Смоленською, Курською областями та анексованим Кримом, а також 16 — над акваторією Азовського моря.

Джерело матеріала
loader