Колишній радник Залужного загинув від удару ракети
Колишній радник Залужного загинув від удару ракети

Колишній радник Залужного загинув від удару ракети

Радник колишнього головнокомандувача Збройних сил України Валерія Залужного та полковник ЗСУ Олександр Никитюк загинув від російського обстрілу міста Добропілля на Донеччині. У нього залишилися дружина та двоє синів. Про це повідомили у міській раді Володимира, де Никитюк працював правоохоронцем.

Там розповіли, що він почав працювати у Володимирському відділі внутрішніх справ ще у 1991 році, де обіймав посади у карному розшуку. Згодом його призначили начальником відділу, яким він пропрацював шість років.

Також Никитюк був заступником начальника управління МВС у Волинській області та заступником начальника міліції Херсонської області. Після початку повномасштабного вторгнення став радник тодішнього головнокомандувача ЗСУ Валерія Залужного та служив у Військовій службі правопорядку.

Загибель військового також підтвердив і сам Залужний. Він подякував загиблому, за те, що «завжди був» у його житті і сказав, що той був «найбільш справжнім зі справжніх».

Колишній радник Залужного загинув від удару ракети фото 1

Напередодні голова Донецької обласної військової адміністрації Вадим Філашкін повідомляв про обстріл підприємства у Добропіллі, що сталося 20 вересня. Що саме це за підприємство і чи були внаслідок цього загиблі, він не уточнив.

Раніше на Донеччині через атаку РФ загинув рятувальник. 

Джерело матеріала
loader
loader