Гарріс прийняла запрошення CNN на дебати 23 жовтня
Гарріс прийняла запрошення CNN на дебати 23 жовтня

Гарріс прийняла запрошення CNN на дебати 23 жовтня

Віцепрезидентка США Камала Гарріс у суботу прийняла запрошення телеканалу CNN на дебати, що мають відбутись 23 жовтня, і закликала республіканського опонента Дональда Трампа зробити те саме.

Про це повідомляє "Європейська правда" з посиланням на CNN.

Керівниця виборчої кампанії Гарріс, Джен О’Меллі Діллон, заявила, що віцепрезидентка "готова до ще однієї можливості розділити сцену з Дональдом Трампом", і той має "без проблем погодитись" на нові дебати.

У CNN сказали, що надіслали запрошення на дебати обом кандидатам, оскільки вважають, що "для американського народу будуть корисними другі дебати між двома кандидатами в президенти США".

"Ми з нетерпінням чекаємо на відповідь від обох кампаній, щоб американська громадськість могла почути більше від цих кандидатів перед тим, як ухвалити остаточне рішення", – йдеться в заяві телеканалу.

Правила дебатів планується зробити такими ж, як і у випадку з Трампом і Джо Байденом наприкінці червня.

Після них, як відомо, на чинного президента посилився тиск задля відмови від переобрання, і зрештою він свою кандидатуру зняв.

Трамп, як відомо, раніше відмовився від проведення другого туру дебатів із Гарріс, заявивши, що "він переміг", і звинувативши модераторів у несправедливому ставленні до себе.

Усі основні опитування щодо перших дебатів 10 вересня показали, що перемогу здобула Гарріс.

Докладніше про це читайте у статті Гарріс починає і перемагає: що показали президентські дебати і що говорили про Україну.

Джерело матеріала
loader