Гарріс прийняла запрошення на дебати на CNN 23 жовтня
Гарріс прийняла запрошення на дебати на CNN 23 жовтня

Гарріс прийняла запрошення на дебати на CNN 23 жовтня

Віцепрезидентка США Камала Гарріс у суботу прийняла запрошення телеканалу CNN на дебати, що мають відбутись 23 жовтня, і закликала республіканського опонента Дональда Трампа зробити те саме.

Про це повідомляє "Європейська правда" з посиланням на CNN.

Керівниця виборчої кампанії Гарріс, Джен О’Меллі Діллон, заявила, що віцепрезидентка "готова до ще однієї можливості розділити сцену з Дональдом Трампом", і той має "без проблем погодитись" на нові дебати.

У CNN сказали, що надіслали запрошення на дебати обом кандидатам, оскільки вважають, що "для американського народу будуть корисними другі дебати між двома кандидатами в президенти США".

"Ми з нетерпінням чекаємо на відповідь від обох кампаній, щоб американська громадськість могла почути більше від цих кандидатів перед тим, як ухвалити остаточне рішення", – йдеться в заяві телеканалу.

Правила дебатів планується зробити такими ж, як і у випадку з Трампом і Джо Байденом наприкінці червня. Після них, як відомо, на чинного президента посилився тиск задля відмови від переобрання, і зрештою він свою кандидатуру зняв.

Трамп, як відомо, раніше відмовився від проведення другого туру дебатів із Гарріс, заявивши, що "він переміг", і звинувативши модераторів у несправедливому ставленні до себе.

Теги за темою
Дональд Трамп
Джерело матеріала
loader