Зірка OnlyFans затьмарила Трампа під час його виступу: вона феєрично оголила груди
Зірка OnlyFans затьмарила Трампа під час його виступу: вона феєрично оголила груди

Зірка OnlyFans затьмарила Трампа під час його виступу: вона феєрично оголила груди

Вона заявила, що цей трюк був частиною її більш масштабної кампанії зі збору коштів під назвою "Цицьки для Трампа". Про це пише видання New York Times.

Під час виступу Трампа оголила груди

26-річна Ава Луїза потрапила в заголовки газет у травні. Тоді вона засвітилася на порталі в центрі Мангеттена, який згодом був закритий. Цього тижня вона знову продемонструвала свої принади на очах у Трампа і тисяч відвідувачів у Колізеї Нассау на Лонг-Айленді, про що свідчить відео, отримане The Post.

Вона підстрибувала і аплодувала разом з натовпом, сподіваючись привернути увагу 78-річного республіканського кандидата на посаду глави Білого дому. Невідомо, чи помітив він її.

Хоча інші фанати MAGA в аудиторії, схоже, оцінили цей жест, поліцейський, який перебував у натовпі, негайно витягнув Аву та її хлопця з їхніх місць, розповіла Ева в інтерв'ю The Post.

Ава показала груди під час виступу Трампа
Ава показала свої груди під час мітингу Трампа / Кадр з відео

"Копи намагалися звинуватити мене", – заявила вона, додавши, що поліція "дуже розлютилася" через цей рекламний трюк.

Секретна служба на місці проведення концерту, однак, була більш прихильною і нібито переконала незадоволеного копа відпустити Аву та її хлопця без проблем, як вона стверджує.

"Серйозно, чудова група", – на відео, наданому The Post, чути, як чоловік, схожий на федерального агента в поло кольору хакі, робить комплімент Аві.

Агент навіть кивнув хлопцеві Ави, сказавши йому: "Гарна робота, брате".

Секретна служба не одразу відповіла на запит The Post про коментар щодо цього інциденту.

"Після того, як я пішла, я пожертвувала гроші Трампу за весь той клопіт, який я спричинила!" – сказала Ава, додавши, що вона сподівається почути щось від кампанії Трампа після цього інциденту.

Ава показала груди під час виступу Трампа
Ава безсоромно підняла майку / Кадр з відео

Ава збирає гроші для Трампа

Протягом останніх кількох місяців вона використовувала свій сайт OnlyFans для збору грошей для Трампа, повідомила вона в четвер.

Я заробляю 100 тисяч на місяць після [прошивки порталу] і намагаюся заробити 500 тисяч на моєму контенті на тему Трампа, щоб віддати Дональду,
– сказала вона в інтерв'ю The Post.

Вона назвала свою ініціативу "Цицьки для Трампа". Ава сказала, що підтримує Трампа через їхні спільні бізнес-цінності.

"Трамп був підприємцем, я підприємець, я його розумію. Я продаю фотографії своїх грудей, він продає американську мрію. Я спілкуюся з ним на цьому рівні", – пояснила вона.

Ава додала, що її підтримка Трампа була посилена її досвідом на мітингу в середу, який відбувся всього через 72 години після другого замаху на життя керівника компанії з нерухомості.

Усі були такі ввічливі та шанобливі. Я чула стільки дивовижних розмов між чорношкірими прихильниками і білими, єврейськими прихильниками і християнами, геями і гетеросексуалами. Це було дуже круто,
– сказала вона.

За словами Ави, всі підтримують її ініціативу. І не минулось без жарту про те, що її "цицьки – двопартійні".

Теги за темою
Дональд Трамп
Джерело матеріала
loader
loader