/https%3A%2F%2Fs3.eu-central-1.amazonaws.com%2Fmedia.my.ua%2Ffeed%2F67%2Fcb6937e10353918eb184cd55d057c1a8.jpg)
Відбивні без борошна: з чого приготувати найсмачніший і вдалий кляр
Для того, щоб відбивні були соковитими та смачними, потрібно приготувати вдалий кляр і це не обов'язково має бути борошно. Для кляра також ідеально підійде цибуля.
/https%3A%2F%2Fs3.eu-central-1.amazonaws.com%2Fmedia.my.ua%2Ffeed%2F67%2F8411c08bc80e0a17a6d535d9a7cadbaa.png)
Кулінарка поділилася в Instagram рецептом дуже смачних, соковитих відбивних, які готуються без борошна.
/https%3A%2F%2Fs3.eu-central-1.amazonaws.com%2Fmedia.my.ua%2Ffeed%2F67%2F4576d74805d8c6750fb741e26cf71730.png)
Інгредієнти:
- М'ясо – 800 гр (тут можна брати що більше подобається: курка, телятина чи свинина)
- Яйця – 2 шт.
- Соєвий соус – 50 г
- Молоко – 50-70 г
- Крохмаль кукурудзяний – 2 ст. л.
- Цибуля – 1 шт.
- Сіль, перець
Спосіб приготування:
1. М'ясо наріжте та відбийте під плівкою.
/https%3A%2F%2Fs3.eu-central-1.amazonaws.com%2Fmedia.my.ua%2Ffeed%2F67%2F75ea37d1f82b6fb12cdad283179618dd.png)
2. Для маринаду: змішаємо решту інгредієнтів і добре перебиваємо блендером.
/https%3A%2F%2Fs3.eu-central-1.amazonaws.com%2Fmedia.my.ua%2Ffeed%2F67%2F7d8b1a8d3d57fd1c909b26e7529527c9.png)
3. Заливаємо цим маринадом м'ясо та залишаємо його на 1 годину.
/https%3A%2F%2Fs3.eu-central-1.amazonaws.com%2Fmedia.my.ua%2Ffeed%2F67%2Ff7bf41a2246a385a0ff5699ef5a8d5d6.png)
Смажимо на сковороді з двох боків на вогні трохи менше за середнє до готовності!
/https%3A%2F%2Fs3.eu-central-1.amazonaws.com%2Fmedia.my.ua%2Ffeed%2F67%2F7aea053dc2d34d6f689b13858a8e3929.png)
Також на OBOZ.UA ви можете ознайомитись із рецептами:
- Відбивні з телятини
- Відбивні з гливи
- Відбивні французькою

