Для того, щоб відбивні були соковитими та смачними, потрібно приготувати вдалий кляр і це не обов'язково має бути борошно. Для кляра також ідеально підійде цибуля.
Кулінарка поділилася в Instagram рецептом дуже смачних, соковитих відбивних, які готуються без борошна.
Інгредієнти:
- М'ясо – 800 гр (тут можна брати що більше подобається: курка, телятина чи свинина)
- Яйця – 2 шт.
- Соєвий соус – 50 г
- Молоко – 50-70 г
- Крохмаль кукурудзяний – 2 ст. л.
- Цибуля – 1 шт.
- Сіль, перець
Спосіб приготування:
1. М'ясо наріжте та відбийте під плівкою.
2. Для маринаду: змішаємо решту інгредієнтів і добре перебиваємо блендером.
3. Заливаємо цим маринадом м'ясо та залишаємо його на 1 годину.
Смажимо на сковороді з двох боків на вогні трохи менше за середнє до готовності!
Також на OBOZ.UA ви можете ознайомитись із рецептами:
- Відбивні з телятини
- Відбивні з гливи
- Відбивні французькою