Відбивні без борошна: з чого приготувати найсмачніший і вдалий кляр
Відбивні без борошна: з чого приготувати найсмачніший і вдалий кляр

Відбивні без борошна: з чого приготувати найсмачніший і вдалий кляр

Для того, щоб відбивні були соковитими та смачними, потрібно приготувати вдалий кляр і це не обов'язково має бути борошно. Для кляра також ідеально підійде цибуля.

Соковиті відбивні

Кулінарка поділилася в Instagram рецептом дуже смачних, соковитих відбивних, які готуються без борошна.

Рецепт відбивних

Інгредієнти:

  • М'ясо – 800 гр (тут можна брати що більше подобається: курка, телятина чи свинина)
  • Яйця – 2 шт.
  • Соєвий соус – 50 г
  • Молоко – 50-70 г
  • Крохмаль кукурудзяний – 2 ст. л.
  • Цибуля – 1 шт.
  • Сіль, перець

Спосіб приготування:

1. М'ясо наріжте та відбийте під плівкою.

М'ясо для страви

2. Для маринаду: змішаємо решту інгредієнтів і добре перебиваємо блендером.

Цибулевий маринад

3. Заливаємо цим маринадом м'ясо та залишаємо його на 1 годину.

Приготування м'яса у маринаді

Смажимо на сковороді з двох боків на вогні трохи менше за середнє до готовності!

Готові відбивні

Також на OBOZ.UA ви можете ознайомитись із рецептами:

  • Відбивні з телятини
  • Відбивні з гливи
  • Відбивні французькою
Джерело матеріала
loader