/https%3A%2F%2Fs3.eu-central-1.amazonaws.com%2Fmedia.my.ua%2Ffeed%2F67%2F608a886775598fa9bbaceec072e0b21f.jpg)
Намазка з баклажанів: як швидко приготувати смачну закуску
Намазки можна готувати з різних продуктів – овочів, рибних консервів, а також сиру та яєць. А також із запечених овочів виходять дуже смачні, корисні та бюджетні намазки.
/https%3A%2F%2Fs3.eu-central-1.amazonaws.com%2Fmedia.my.ua%2Ffeed%2F67%2Fff4d23ef6a408a1926ae325d83c8984a.png)
Кулінарка поділилася в Instagram рецептом дуже смачною, простою у приготуванні намазки з баклажанів, з горішками та спеціями.
/https%3A%2F%2Fs3.eu-central-1.amazonaws.com%2Fmedia.my.ua%2Ffeed%2F67%2F48bbded599fe2657f20de3410c1404ce.png)
Інгредієнти:
- Баклажан – 1 шт.
- Перець – 1 шт.
- Часник – 1 головка
- Петрушка – пучок
- Спеції
- Олія гірчиці
- Горішки
Спосіб приготування:
1. Баклажани наколіть виделкою, покладіть разом з перцем і часником у форму, полийте олією та запікайте.
/https%3A%2F%2Fs3.eu-central-1.amazonaws.com%2Fmedia.my.ua%2Ffeed%2F67%2Fe36520a8047d211d5eb633d158097179.png)
2. Зніміть шкірку, перекладіть у блендер, додайте петрушку і перебийте до однорідності.
/https%3A%2F%2Fs3.eu-central-1.amazonaws.com%2Fmedia.my.ua%2Ffeed%2F67%2F746bcee99098804f00f3513c2a5f35a7.png)
3. Викладіть масу на блюдо, присипте горішками і можна їсти!
/https%3A%2F%2Fs3.eu-central-1.amazonaws.com%2Fmedia.my.ua%2Ffeed%2F67%2Ff6d026e86d1cd53286bb9a6805df4dfa.png)
Також на OBOZ.UA ви можете ознайомитись із рецептами:
- Теплий салат із баклажанами
- Котлети з баклажанів
- Соті з баклажанів

