Намазки можна готувати з різних продуктів – овочів, рибних консервів, а також сиру та яєць. А також із запечених овочів виходять дуже смачні, корисні та бюджетні намазки.
Кулінарка поділилася в Instagram рецептом дуже смачною, простою у приготуванні намазки з баклажанів, з горішками та спеціями.
Інгредієнти:
- Баклажан – 1 шт.
- Перець – 1 шт.
- Часник – 1 головка
- Петрушка – пучок
- Спеції
- Олія гірчиці
- Горішки
Спосіб приготування:
1. Баклажани наколіть виделкою, покладіть разом з перцем і часником у форму, полийте олією та запікайте.
2. Зніміть шкірку, перекладіть у блендер, додайте петрушку і перебийте до однорідності.
3. Викладіть масу на блюдо, присипте горішками і можна їсти!
Також на OBOZ.UA ви можете ознайомитись із рецептами:
- Теплий салат із баклажанами
- Котлети з баклажанів
- Соті з баклажанів